DINAMO. Ioan Andone a făcut anunţul! Cine este noul căpitan!

Iuliana Spirache    Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
29/07/2016, 15:50
DINAMO. Ioan Andone a făcut anunţul! Cine este noul căpitan! GALERIE FOTO

“Sînt oferte pentru ‘Bizon’, dar el va semna prelungirea contractului. Avem o ofertă pentru el din ţările arabe, dar acolo nici el nu vrea să plece. E un băiat de caracter Gnohere.

Nu aş fi dorit să plece Anton, dar l-am înţeles. Paul a dat tot ce a putut şi nu puteai să te opui unei oferte din Spania. Mevlja va fi noul căpitan, mai erau în cărţi Rotariu şi Filip. Sînt soluţii pentru postul lui Anton: atît din lot, dar urmărim şi jucători de la alte echipe. Nistor e o soluţie pentru noi, dar el trebuie să îşi rezolve situaţia cu Pandurii. El e un jucător matur, evoluează unde îl pui, nu are nevoie de adaptare. Noi aşteptăm să îşi termine problemele şi apoi îi vom face o ofertă”, a spus Ioan Andone.

“Nu va pleca nicăieri, în primul rînd e jignitor pentru el să meargă la o echipă care îl vrea împrumut sau în teste. Dinamo are nevoie de Gnohere, iar jucătorul chiar vrea să continue aici. Chiar sperăm să prelungim contractul în zilele următoare. Oferta pentru Gnohere nu este de nivelul şi potenţialul unuia dintre cei mai buni atacanţi din Liga 1. E clar că nu pleacă. Nici nu luăm în calcul acest transfer. Ba mai mult, mai vrem un jucător valoros pentru a întări zona ofensivă”, a spus Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al ”câinilor”, a spus că ”Bizonul” va juca şi pe viitor tot la Dinamo. ”Tot îl vindem pe Gnohere, însă situaţia nu e deloc asta. Sperăm ca săptămâna viitoare să prelungim contractul cu el. El îşi doreşte să continue alături de noi şi noi la fel.

Atunci cînd am spus că aşteptăm o ofertă scrisă, mă refeream la faptul că aşteptam o ofertă serioasă pentru a fi cumpărat, nu de împrumut sau probe. Cu asemenea lucruri chiar îl jignim pe Gnohere. Este un jucător exponenţial pentru noi”, a spus Ionel Dănciulescu.

DINAMO. Gnohere a vorbit şi el despre viitorul său. ”Am discutat deja despre asta cu preşedintele în urmă cu 2-3 săptămîni. Mi-a făcut o propunere. Vom vedea. Trebuie să o studiez, iar săptămîna viitoare vom vedea ce se va întîmpla”, a completat întreg tabloul negocierilor atacantul parizian.

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×