Carousel hot news

DINAMO. Goian, ATAC la vîrf: ”M-au MINŢIT, ne-am despărţit!”

DINAMO. Venirea lui Lucian Goian la echipa din ”Ştefan cel Mare” a fost anunţată ca un transfer de marcă pentru Mihai Teja, numai că ”mariajul” a ţinut mai puţin de două săptămîni....
14.02.2015 | 00:06
DINAMO. Goian, ATAC la vîrf: ”M-au MINŢIT, ne-am despărţit!”
ADVERTISEMENT

DINAMO. Venirea lui Lucian Goian la echipa din ”Ştefan cel Mare” a fost anunţată ca un transfer de marcă pentru Mihai Teja, numai că ”mariajul” a ţinut mai puţin de două săptămîni. Fotbalistul s-a despărţit de Dinamo imediat ce echipa s-a întors din Spania.

”Da, am semnat cu Dinamo”, anunţa fundaşul de 31 de ani cu doar două zile înainte ca echipa să plece în cantonamentul din Spania. Numai că lucrurile nu au stat deloc aşa. Fotbalistul nu iscălise nici pe departe vreun contract, iar o decizie urma să fie luată la întoarcerea de pe tărîm iberic. Iar atunci, cele două părţi nu s-au mai înţeles. Lucian Goian a explicat, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, cum au decurs lucrurile şi de ce a survenit neaşteptata ruptură: ”Am vorbit ceva cu ei, am avut nişte cerinţe şi au fost de acord. Nu a fost vorba de problema financiară, acolo ne-am înţeles repede. Cînd ne-am întors din cantonament nu s-a respectat ceea ce vorbiserăm, iar atunci nu am putut accepta să rămîn, ne-am despărţit”.

ADVERTISEMENT

DINAMO. Are patru oferte

După ce Daniel Stanciu, managerul general al ”cîinilor”, a anunţat că transferul lui Goian a picat, fotbalistul a început să analizeze ofertele. ”Va trebui să joc undeva şi cît mai repede. Am două variante din străinătate, trebuie să le analizez, să mă decid. Şi din ţară ar fi două cluburi, nu ştiu acum, mă voi decide în cîteva zile pe ce drum o voi apuca”, ne-a dezvăluit fotbalistul.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri