Sport

Blestemul prelungirilor! Dinamo pierde din nou dramatic puncte importante după minutul 90

Dinamo a încasat două goluri în minutele 90+2 și 90+5 al meciului de la Mioveni cu echipa locală și a scăpat victoria printre degete, după ce a condus. Nu e prima oară când ”câinii” ratează victoria după minutul 90.
16.12.2021 | 20:09
Blestemul prelungirilor Dinamo pierde din nou dramatic puncte importante dupa minutul 90
ADVERTISEMENT

Criza continuă la Dinamo. După ce a obținut, în etapa precedentă, primul succes din luna august încoace, ”câinii” au dat senzația că pot scăpa de blestemul rezultatelor negative.

Deian Sorescu a deschis scorul cu CS Mioveni, din penalty, în minutul 62, dar Dinamo a încasat două goluri în minutele adiționale și a bifat a 14-a înfrângere stagională.

ADVERTISEMENT

Finalurile de meci, un coșmar fără sfârșit pentru Dinamo

Eșecul roș-albilor de la Mioveni este o continuare nefastă a meciurilor în care trupa lui Mircea Rednic pierde puncte importante în ultimele minute ale confruntărilor.

În mandatul lui Rednic seria ”ghinioanelor” a început pe 2 octombrie când ”câinii” au ratat victoria cu UTA Arad (2-2), după ce în minutul 54 aveau 2-0. Arădenii au reintrat în meci prin golul lui Miculescu (min. 63), același fotbalist reușind să le ”fure” victoria în minutul 90+5.

ADVERTISEMENT

Pe 23 octombrie, dinamoviștii pierdeau alte două puncte extrem de importante în derby-ul cu Rapid. Torje a deschis scorul în minutul 55, iar Nicolae Carnat le dădea lovitura în minutul 90+1 cu o super execuție.

Trei zile mai târziu, Dinamo rata și calificarea în sferturile de finală a Cupei României în fața celor de la FC Argeș, cum altfel, tot în prelungiri. Din nou roș-albii au deschis scorul, prin Țîră în debutul reprizei a doua (min. 49).

ADVERTISEMENT

Ișfan restabilea egalitatea în minutul 77 și, pe când toată lumea aștepta prelungirile, Cristi Dumitru înscria în minutul 90+3.

În total, în meciurile amintite, Dinamo a pierdut 7 puncte și o calificare în sferturile Cupei. Referindu-ne strict la clasamentul din primul eșalon, cu punctele risipite în minutele de prelungiri ale partidelor menționate, trupa din Ștefan cel Mare ar fi avut o zestre de 19 puncte.

ADVERTISEMENT

Un calcul simplu ne arată că echipa lui Mircea Rednic s-ar fi situat două poziții mai sus decât unde este în momentul de față, până pe 13, la egalitate de puncte cu Chindia Târgoviște și Gaz Metan Mediaș. Golaverajul, de coșmar, al roș-albilor îi mențineau totuși în urma celor două adversare din Casa Pariurilor Liga 1.

Mircea Rednic are mână liberă să ”recreeze” un nou Dinamo

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, antrenorul Mircea Rednic a fost mandatat de conducere să reconstruiască echipa, iar tehnicianul a creionat deja ”lista neagră”.

Primii jucători pe care ”Puriul” nu mai vrea să-i vadă nici măcar la antrenamente sunt Steliano Filip și Cosmin Matei.

În aceiași situație sunt și Constantin Nica, Robert Moldoveanu, Geani Creţu, Mihai Neicuţescu, Alin Dudea şi Andreas Mihaiu, dar nici jucătorii nou-veniți, aduși chiar de Mircea Rednic în ultimele luni, nu au viitorul asigurat.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate faptul că aceștia au o clauză în contract potrivit căreia clubul poate rezilia unilateral angajamentele dacă aceștia nu dau randamentul așteptat de antrenor.

ADVERTISEMENT