Fotbal intern

DINAMO. Grigoraş, disperat să cîştige! “Atacăm cu toată echipa! Şi portarul să le dea gol!”

DINAMO. Petre Grigoraş, tehnicianul celor de la Pandurii Târgu Jiu, a analizat pentru FANATIK.RO situaţia şi şansele echipei sale cu Dinamo, meci din etapa a 12-a a Ligii 1. Octombrie 2012 este...
26.10.2014 | 11:41
DINAMO Grigoras disperat sa cistige Atacam cu toata echipa Si portarul sa le dea gol
ADVERTISEMENT

DINAMO. Petre Grigoraş, tehnicianul celor de la Pandurii Târgu Jiu, a analizat pentru FANATIK.RO situaţia şi şansele echipei sale cu Dinamo, meci din etapa a 12-a a Ligii 1. Octombrie 2012 este luna în care ”cîinii” au învins ultiama oara pe Pandurii, echipă care ar putea fi privită drept favorită în aceste condiţii, numai că trupa lui Grigoraş vine după un parcurs negativ în actualul campionat. Totuşi, tehnicianul gorjean speră să dea lovitura în faţa echipei lui Stoican şi, astfel, să marcheze revenirea formaţiei sale.

“Ne pregătim intens pentru această partidă. Sperăm să nu se creeze însă un precedent din partidele pe care le-am disputat pînă acum, în care ne-am pregătit foarte mult şi am reuşit rar rezultate pozitive. Chiar dacă trecutul ne acordă un uşor avantaj în faţa celor de la Dinamo, nu putem trăi doar din istorie, mai ales că ne sînt superiori din foarte multe puncte de vedere”, a declarat Grigoraş pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

petre-grigoras

“Mă bucur că jucăm în Groapă cu Dinamo!”

DINAMO. Grigoraş se agaţă de toate posibilităţile pentru a se impune în faţa grupării din Ştefan cel Mare. Tehnicianul Pandurilor se bucură că vor juca în compania dinamoviştilor în “Groapă” şi nu pe Arena Naţională, aşa cum au dorit iniţial oficialii “cîinilor”, pentru că, acolo, asistenţa le-ar fi făcut viaţa dificilă jucătorilor săi.

“Mă bucur că nu jucăm pe Arena Naţională, aşa cum şi-au dorit ei. Cu siguranţă fanii lor ar fi creat o atmosferă incendară, însă asta nu înseamnă că pe stadionul din Ştefan cel Mare nu vor fi susţinuţi. Nu ne temem de nimic, mergem montaţi acolo, hotărîţi să le distrugem apărarea şi să le anihilăm atacul, acea partitură ofensivă foarte bună de care dispun. Îi au pe Alexe, Matei şi Lazăr, care ne pot pune serioase probleme”, a mai spus Grigoraş pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

inca-25-milioane-de-euro-in-conturile-lui-negoita-matei-si-lazar-se-pot-alatura-plecarilor-de-marca-din-groapa-daca-ii-accepta-clauza-vali-e-ca-si-pierdut

“Şi Stanca să marcheze, să mă facă fericit!”

DINAMO. Grigoraş mizează pe toţi jucătorii pentru a pune umărul la un rezultat pozitiv, însă nu este sigur că se poate baza pe serviciile lui Mihai Răduţ, încă accidentat: “Nu vom miza pe un singur jucător, sperăm să ne impunem prin forţa grupului. Vom ataca cu toată echipa, cu toţii ne dorim victoria. Şi portarul dacă vine în faţă şi marchează mă face cel mai fericit! Din păcate, nu ştiu sigur dacă îl pot utiliza pe Răduţ. Şi-ar fi dorit enorm să joace, însă a suferit o accidentare şi dacă nu va fi refăcut complet pînă la ora meciului nu voi risca”, a mai spus tehnicianul gorjenilor pentru FANATIK.RO.

Echipa Rapid Bucuresti a invins cu scorul de 3-0 pe teren propriu formatia Dacia Mioveni in meciul din cadrul etapei a optsprezecea a sezonului 2007-2008.

“Steaua, favorită la titlu!”

DINAMO. Grigoraş este de părere că “roş-albaştrii” sînt principalii favoriţi la cîştigarea campionatului, chiar dacă CFR, Astra şi Petrolul le fac marcaj strîns: “Steaua e favorită la titlu, fără nicio discuţie! Este adevărat, Astra, Petrolul, CFR şi chiar Dinamo au revenit în lupta pentru primul loc al clasamentului, însă nu cred că le vor prea mari probleme”.

ADVERTISEMENT