Fotbal intern

Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Dan Nistor! Uruguayanul Marcelo Tapia, primul transfer al “câinilor! EXCLUSIV

05.01.2020 | 22:35
Dinamo ia gasit inlocuitor lui Dan Nistor Uruguayanul Marcelo Tapia primul transfer al cainilor EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dan Nistor este istorie pentru Dinamo. Mijlocașul care până acum era idolul ”câinilor” mai are de pus ultimele detalii alături de impresarul său, Lucian Marinescu şi va fi prezentat oficial, de la ora 12:00, la Universitatea Craiova, club pentru care va evolua în următoarele trei sezoane. 

Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Dan Nistor!

Dinamoviștii însă nu lasă acel post descoperit. FANATIK a aflat că oficialii “câinilor” sunt în negocieri avansate cu un mijlocaș ofensiv care urmează să sosească zilele viitoare la Dinamo, cel mai târziu la începutul cantonamentului din Spania, programat în perioada 13-23 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Marcelo Tapia este numele celui care trebuie să vină pentru a-l face uitat pe Nistor la Dinamo. Este vorba despre un mijlocaș ofensiv de 1,86 cm, născut pe 26 septembrie 1992, la Montevideo, în Uruguay.

Marcelo Tapia, aproape de un transfer la Dinamo

”Este un număr 10, dar poate juca și în spatele vârfului”

Pentru fotbalistul uruguayan de 27 de ani ar fi prima experiență în Europa. El a mai jucat doar pentru formații din țara sa natală: Progreso, Oriental, Villa Teresa și Boston River. El a câștigat campionatul cu Progreso în sezonul 2014-2015.

ADVERTISEMENT

”Este un număr 10, dar poate juca și în spatele vârfului. Are pașaport italian așa că nu ar fi o problemă pentru ca Dinamo să plătească taxe mai mari pentru un jucător extracomunitar.

Are o viziune foarte bună asupra meciurilor și poate contribui oricând cu o pasă bună! Este tehnic, controlează bine mingea și este un profesionist desăvârșit”, ne-au dezvăluit surse din Uruguay.

ADVERTISEMENT

Tapia, testat de Uhrin în amicalele din Spania!

Fotbalistul vrea să vină la Dinamo, rămâne de văzut dacă el va veni mai întâi în probe sau va semna direct cu formația din Ștefan cel Mare. Dusan Uhrin îl poate vedea pe uruguayan în cantonamentul de pe Costa del Sol, acolo unde dinamoviștii vor disputa patru amicale.

Formaţia din “Şoseaua Ştefan cel Mare” va avea patru amicale în Spania. ”Câinii” vor întâlni pe 15 ianuarie pe Marbella, formaţie din liga a treia din Spania, apoi vor juca cu Vfl Bochum, locul 11 în Zweite Bundesliga.

ADVERTISEMENT

Dinamoviștii vor disputa apoi un amical contra celor de la Osijek, echipă clasată pe locul 4 în Croaţia, iar ultimul test va fi cel mai puternic. Dinamo va înfrunta pe Krasnodar, ocupanta locului 2 în Rusia.

  • 27 de ani are Marcelo Tapia
  • 270.000 de euro va încasa Dinamo pentru Dan Nistor

 

ADVERTISEMENT