Fotbal intern

Dinamo i-a prelungit contractul lui Diego Fabbrini! Alți doi jucători vor continua în „Ștefan cel Mare”

15.01.2021 | 23:49
Dinamo ia prelungit contractul lui Diego Fabbrini Alti doi jucatori vor continua in Stefan cel Mare
ADVERTISEMENT

Nu toți fotbaliștii pleacă de la Dinamo. „Câinii” au reușit să prelungească contractul lui Diego Fabbrini și s-au înțeles cu alți doi jucători după victoria cu Hermannstadt.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan, suporterii din board-ul DDB fiind cei care au purtat negocierile și au reușit să obțină acordul celor trei jucători.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că proiectul spaniol a eșuat, după ce Juan Camara, ultimul jucător spaniol din lotul lui Dinamo a părăsit echipa, suporterii lui Dinamo fac tot ce le stă în putere să încerce să salveze clubul. Aceștia chiar anunță că sunt aproape să ajungă la o înțelegere și cu alți jucători.

Diego Fabbrini, Vlad Achim și Magaye Gueye au acceptat micșorarea salariilor

Peluza Cătălin Hîldan anunță că a ajuns la un acord cu Fabbrini, Achim și Gueye, pentru ca aceștia să continue la Dinamo, chiar cu salariile reduse. Dinamo a urcat până pe locul al optulea în urma victoriei cu Hermannstadt și poate visa chiar la play-off în acest moment, fiind la doar două puncte de locul șase, pe care se află Viitorul Constanța.

ADVERTISEMENT

Iar suporterii fac totul pentru ca echipa să reziste și să continue parcursul bun din ultimele etape, în ciuda situației extrem de delicate: „DDB S-A ÎNȚELES CU TREI JUCĂTORI. Începem să vă dăm veștile pe care le așteptați! Discuțiile purtate de DDB cu jucătorii noștri încep să se materializeze. Astăzi suntem în măsură să vă anunțăm că DIEGO FABBRINI, VLAD ACHIM și MAGAYE GUEYE continuă alături de noi la Dinamo!”, a fost anunțul plin de speranță al suporterilor lui Dinamo.

Cei trei sunt considerați de suporterii lui Dinamo indispensabili pentru echipă în acest sezon, care poate rezista în jurul acestui nucleu de jucători: „Diego, Vlad și Magaye sunt jucători foarte importanți pentru proiectul pe care îl construim pe termen lung, un proiect care înseamnă salvarea clubului și redescoperirea performanței”, se explică în comunicatul dinamoviștilor.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu, aproape și el de o înțelegere cu Dinamo

Următorul jucător de pe lista „câinilor” este chiar căpitanul de la meciul cu sibienii, Deian Sorescu, care este aproape să continue și el în Ștefan cel Mare: „ÎMPREUNĂ PUTEM ȚINE ECHIPA, CÂINILOR, FĂRĂ PROBLEME. Continuăm tratativele cu Deian Sorescu, căpitanul de la Hermannstadt, golgeterul sezonului trecut, una dintre certiudinile noastre, însă speranță ca vârsță, precum și cu toți ceilalți jucători. TOȚI MERITĂ SĂ RĂMÂNĂ LA DINAMO. Au valoare și au arătat CARACTER”, au mai anunțat entuziasmați suporterii din PCH.

În cadrul aceluiași comunicat, PCH anunță că toți cei trei jucători au acceptat ca salariile lor să fie diminuate considerabil pentru următoarea perioadă, ba, mai mult, Fabbrini chiar și-a prelungit contractul cu un an: „Toți trei au acceptat micșorarea salariilor pentru o perioadă, demonstrând încă o dată că știu să ofere atunci când li se oferă. Iar suporterii lui Dinamo dau jucătorilor mult de tot! Mai mult decât atât, contractul cu Fabbrini a fost prelungit cu încă un an. 

ADVERTISEMENT

În continuare, PCH le mulțumește tuturor suporterilor implicați în programul DDB, care țin în viață în Dinamo, în ciuda minciunilor interminabile ale lui Pablo Cortacero care au reușit să cumpere bilete online pentru meciul cu Chindia Târgoviște, în valoare de 55.000 de euro: „Implicarea voastră în proiectul DDB a avut un rol determinant, să continuăm în același ritm toți cei care iubim Dinamo! După atâtea promisiuni neonorate din partea acționarului majoritar, jucătorii aveau motive să fie neîncrezători și să-și dorească să plece. Dar răspunsul suporterilor a fost demonstrația că putem aduna 55.000€ realizând un sold out pe cea mai mare Arenă a țării, într-o singură săptămână”,

Le mulțumim jucătorilor pentru încredere și suntem convinși că nu vor regreta alegerea de a rămâne la Dinamo în cel mai greu moment al istoriei acestui club! Vă mulțumim și vouă, tuturor, pentru că împreună suntem gata să producem un nou miracol al Proiectului Socios! Pentru ultimele 7.500 de bilete, intrați aici: www.bilete.ro. Este suficient link-ul scurt, pentru că suntem SINGURUL SPECTACOL din România în perioada asta. Suntem 12.700 de socios și înscrierile continuă pe www.programddb.ro – Peluza Cătălin Hîldan

ADVERTISEMENT