Sport

Dinamo i-a reziliat contractul lui Dario Bonetti! Mircea Rednic se pregătește să preia echipa. Prima reacție a lui Zăvăleanu. Exclusiv

Dinamo i-a reziliat contractul lui Dario Bonetti. FANATIK a aflat că italianului i-a fost desfăcut unilateral contractul, iar Mircea Rednic se pregătește să preia echipa.
26.09.2021 | 17:54
Dinamo ia reziliat contractul lui Dario Bonetti Mircea Rednic se pregateste sa preia echipa Prima reactie a lui Zavaleanu Exclusiv
Dinamo i-a reziliat contractul lui Dario Bonetti! Mircea Rednic se pregătește să preia echipa. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dario Bonetti este istorie la Dinamo. FANATIK a aflat că italianului i-a fost reziliat contractul unilateral. Dinamoviștii au profitat de prevederile legii insolvenței și l-au dat afară pe antrenorul italian care în ultimele două săptămâni a refuzat să plece.

Dinamo i-a reziliat contractul lui Dario Bonetti! Prima reacție a lui Răzvan Zăvăleanu

Legea insolvenței prevede că timp de 90 de zile de la intrarea societății în incapacitate de plată, aceasta poate să rezilieze unilateral contractele angajaților. Asta s-a întâmplat și cu Dario Bonetti, care a anunțat că nu are de gând să semneze rezilierea.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a confirmat faptul că lui Dario Bonetti i-a fost reziliat contractul: “Nu a fost o rezilieze bilaterală, ci unilaterală, în baza legii insolvenței. Dario Bonetti nu mai este antrenorul celor de la Dinamo”, a spus Zăvăleanu în exclusivitate pentru FANATIK.

Mircea Rednic se pregătește să preia echipa

Din informațiile noastre, pe banca tehnică a alb-roșiilor urmează să fie numit Mircea Rednic. Antrenorul a negociat cu Nicolae Badea preluarea echipei și FANATIK a aflat că “Puriul” este foarte aproape de a-și începe al cincilea mandat pe banca lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti a venit la Dinamo cu o săptămână înainte de startul sezonului, înlocuindu-l pe Dusan Uhrin Jr., care a renunțat la echipă motivând problemele foarte mari cu care se confruntă clubul.

Dario Bonetti, demis după umilința cu FCSB! A refuzat să semneze rezilierea

După un început bun, cu șase puncte în primele trei etape, pentru Dinamo au început înfrângerile pe bandă rulantă. După umilința, scor 0-6 cu FCSB, Dario Bonetti a fost anunțat că nu va mai conduce echipa.

ADVERTISEMENT

Italianul a postat un mesaj dur pe pagina personală de Facebook după ședința cu șefii în care a spus că a fost “folosit și aruncat din punct de vedere fotbalistic”:

“Mă simt folosit și aruncat din punct de vedere fotbalistic”

“Am venit aici cu mâinile goale să sap tranşee și am încercat să mențin echipa în viață. Acum, odată ce calvarul s-a încheiat, toată lumea este în siguranță.

ADVERTISEMENT

În acest moment mă simt folosit și aruncat din punct de vedere fotbalistic, dar trebuie să spun că în adâncul meu știam deja acest lucru. Cunosc fotbalul și am venit aici cu inima și nu cu rațiunea.

A trebuit să antrenez o echipă pe care nu o cunoșteam, formată din băieți foarte tineri din ligile inferioare sau de la Dinamo 2. A existat mereu riscul unei prăbușiri și așa s-a întâmplat”, a fost mesajul lui Bonetti.

Dario Bonetti i-a anunțat pe șefi că se întoarce la echipă când va avea test negativ COVID!

Apoi, Dario Bonetti a refuzat să semneze documentele de reziliere. Tehnicianul a plecat din Italia și când a fost chemat la echipă de oficiali, a trimis un mail prin intermediul soției-avocat conform căruia este infectat cu noul coronavirus și este în izolare.

Italianul chiar i-a anunțat pe șefi că se va întoarce la echipă în momentul în care va avea test negativ pentru a-și relua activitatea. Însă, oficialii au găsit această soluție bazată pe legea insolvenței, care le-a permis să rezilieze unilateral.

  • 6000 de euro a fost salariul lui Dario Bonetti la Dinamo
  • 4 mandate de antrenor a avut Rednic la Dinamo. Se pregătește pentru al 5-lea
ADVERTISEMENT