Fotbal intern

Dinamo i-a reziliat contractul lui Jordan Mustoe! Englezul a jucat doar 3 meciuri pentru ”câini”

26.03.2019 | 11:48
Dinamo ia reziliat contractul lui Jordan Mustoe Englezul a jucat doar 3 meciuri pentru caini

Oficialii clubului Dinamo București au anunțat marți că i-au reziliat contractul fundașului Jordan Mustoe. Plecarea englezului a fost anunțată de antrenorul Mircea Rednic încă de acum o săptămână, iar FANATIK.RO a scris atunci că fotbalistul cere 20.000 de euro pentru a rupe înțelegerea, adică banii pe toate cele cinci luni pentru care are contract, el fiind remunerat cu 4.000 de euro lunar.

Dinamo i-a reziliat contractul lui Jordan Mustoe

”FC Dinamo București anunță încheierea raporturilor contractuale cu fundașul stânga englez Jordan Mustoe. Transferat în urmă cu două luni la echipa din Ștefan cel Mare, Jordan Mustoe a jucat trei meciuri pentru Dinamo în Liga 1 Betano și a adunat 184 de minute în tricoul alb-roșu. Jordan Mustoe a intrat în repriza secundă a primului meci oficial al anului (victorie cu Politehnica Iași) și a mai fost titular în înfrângeriile cu FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș”, se arată în comunicatul prin care Dinamo anunță rezilierea contractului cu Jordan Mustoe.

După înfrângerea din meciul cu Gaz Metan Mediaș, Mircea Rednic a fost extrem de critic la adresa lui Jordan Mustoe: „Cu Jordan vom clarifica situația în zilele ce urmează. Eu am nevoie de concurență aprigă, în special pentru Naser, or până acum n-a fost cazul. Eu nu am răbdare, îmi pare rău că nimeni nu are răbdare cu Dinamo! Și nu mă joc, nu e timp, orice zi, orice detaliu contează”.

Jordan Mustoe în duel aerian cu Florin Gardoș și Ionuț Cioinac în meciul Dinamo - Poli Iași
Jordan Mustoe în duel aerian cu Florin Gardoș și Ionuț Cioinac în meciul Dinamo – Poli Iași

Mustoe a rezistat doar 2 luni la Dinamo

Rezilierea înțelegerii dintre Dinamo București și Jordan Mustoe vine la doar cțteva zile după ce englezul a fost folosit de Mircea Rednic la meciul amical câștigat cu 3-1 în fața formației din Liga 3, Arsenal Tunari. La acea întâlnire, ”Puriul” a mai testat doi fotbaliști aflați în probe la gruparea din Ștefan cel Mare, fundașul uruguayan Facundo Mallo şi mijlocașul albanez Elvis Kabashi.

Jordan Mustoe, în vârstă de 28 de ani, a venit la Dinamo București la începutul acestui an, dar nu a reușit să se impună la formația pregătită de Mircea Rednic și pleacă după doar două luni. Anterior, fundașul stânga englez a mai evoluat la formațiile Wigan Athletic, Barnet, Morecambe, Carlisle United, Bury, Wycombe Wanderers, Accrington Stanley, Westerlo și SJK Seinajoki.