Dinamo i-a reziliat contractul lui Linas Klimavicius! Lituanianul a rezistat doar un an în ”Groapă”. FANATIK confirmat

Traian Terzian   
în Dinamo
10/01/2020, 15:44
Dinamo i-a reziliat contractul lui Linas Klimavicius! Lituanianul a rezistat doar un an în ”Groapă”. FANATIK confirmat
Dinamo a anunțat rezilierea contractului fundașului lituanian Linas Klimavicius

Clubul Dinamo București a anunțat rezilierea contractului fundașului lituanian Linas Klimavicius, adus la echipă în ianuarie 2019, și a confirmat ceea ce FANATIK a anunțat încă din noiembrie.

Dinamo i-a reziliat contractul lui Linas Klimavicius

”Dinamo București și fundașul lituanian Linas Klimavicius au convenit astăzi încetarea raporturilor contractuale”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al grupării din Ștefan cel Mare.

Fundașul lituanian în vârstă de 30 de ani a venit la Dinamo în ianuarie 2019, iar în acest sezon a jucat 11 meciuri, 10 în Casa Pariurilor Liga 1 și unul în Cupa României, marcând un gol în partida cu Hermannstadt, scor 3-0.

Uhrin nu l-a mai vrut pe Klimavicius

În total, Linas Klimavicius are 28 de partide și două goluri la Dinamo. Fundașul are 24 de selecții la echipa națională a Lituaniei, iar înainte de a ajunge în România a mai evoluat pentru Ekranas, Suduva, Dnipro Dnipropetrovsk, Kryvbas, Daugava Riga, Trakai și Zalgiris Vilnius.

FANATIK a anunțat încă de la sfârșitul lunii noiembrie că șefii clubului Dinamo l-au pus pe lista jucătorilor indezirabili pe Linas Klimavicius, la cererea lui Dusan Uhrin, nemulțumit de prestațiile lituanianului.

Gafa de la Clinceni, decisivă pentru soarta lituanianului

Lituanianul a fost titular în centrul apărării lui Dusan Uhrin în 10 partide din acest sezon, reuşind să marcheze un gol şi să ofere şi un assist. “Filmul” s-a rupt pentru ex-sovietic în momentul în care acesta a comis o greşeală mare în deplasarea de la Clinceni, scor 2-2, oferindu-le pe tavă un gol gazdelor după un fault în careu.

După meci, antrenorul Dusan Uhrin l-a certat serios pe baltic, despre care a spus că “este la pământ” şi de atunci numele lui “Klima” nu s-a mai regăsit nici măcar pe foaia de joc.

”Câinii” au făcut vizita medicală

Linas Klimavicius este al doilea jucător care se desparte de ”câini” în această pauză de iarnă, după ce căpitanul Dan Nistor a fost cedat la Universitatea Craiova. Dinamo stă pe un butoi cu pulbere, după ce Florin Prunea și Ionel Dănciulescu ar putea fi îndepărtați de la echipă de Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu.

Lotul dinamoviștilor a efectuat vineri dimineață vizita medicală la INMS. La acțiune au participat 26 de jucători, iar Armindo Brito a fost învoit, în timp ce Mattia Montini și Mihai Neicuțescu vor efectua controlul medical în următoarele zile.

Închide ×