Fotbal intern

Dinamo, iertată de un penalty! Raul Albentosa l-a lovit în careu pe Piţian

Dinamo a fost iertată de un penalty în prima repriză împotriva Chindiei Târgovişte, Raul Albentosa l-a lovit în faţă pe Andrei Piţian.
19.05.2021 | 19:42
Dinamo iertata de un penalty Raul Albentosa la lovit in careu pe Pitian
ADVERTISEMENT

Dinamo joacă în ultima etapă din play-out împotriva Chindiei Târgovişte. “Câinii” visează la un loc de baraj în cupele europene, pe care l-ar obţine cu o victorie, coroborată cu un eşec al Argeşului împotriva lui Hermannstadt.

Dinamo, iertată de un penalty împotriva Chindiei! Albentosa l-a lovit pe Piţian

“Câinii” au fost mai periculoşi în prima repriză împotriva Chindiei, Andreas Mihaiu ratând câteva şanse importante pentru echipa lui Dusan Uhrin. Oaspeţii au pus rareori în pericol poarta apărată de Mihai Eşanu.

ADVERTISEMENT

Însă, cea mai controversată fază s-a produs în minutul 38 al meciului din “Şoseaua Ştefan cel Mare”. Raul Albentosa a avut o intervenţie greu de înţeles asupra lui Andrei Piţian, lovindu-l în faţă pe jucătorul Chindiei. VEZI VIDEO AICI

Arbitrul Adrian Cojocaru nu a văzut lovitura şi a lăsat jocul să continue, însă Dinamo trebuia sancţionată cu o lovitură de pedeapsă pentru această imprudenţă a lui Albentosa, care l-a lovit cu palma în bărbie pe jucător.

ADVERTISEMENT
Albentosa, lovindu-l în figură pe Chindia. Sursa: captura Digisport
Albentosa, lovindu-l în figură pe Chindia. Sursa: captura Digisport

A doua etapă la rând când Dinamo este iertată de un penalty!

Este pentru a doua etapă la rând când Dinamo este iertată de o lovitură de la 11 metri, după ce, în meciul cu FC Argeş, de la Piteşti, Ante Puljic l-a tras în careu pe George Honciu.

Şi atunci, arbitrul Andrei Chivulete a lăsat jocul să continue. Dinamo a reuşit să se impună cu 2-1 graţie golurilor marcate de Andreas Mihaiu şi Deian Sorescu, în final de meci.

ADVERTISEMENT

Dinamo îşi joacă ultima şansă de calificare în cupele europene, având nevoie de o victorie împotriva Chindiei. “Câinii” nu sunt la mâna lor şi au nevoie şi de o înfrângere a celor de la FC Argeş în confruntarea cu Hermannstadt.

Dinamo, între loc de Europa şi loc la baraj!

“Câinii” riscă încă să cadă pe un loc de baraj. Dinamo are nevoie de un punct pentru a se salva, matematic, de baraj. Dacă FC Voluntari, Viitorul şi Gaz Metan înving şi Dinamo pierde, echipa lui Uhrin poate aluneca pe loc de baraj.

ADVERTISEMENT

Sunt şanse foarte mici ca acest scenariu să se întâmple, însă în acest scenariu, Dinamo ar aluneca pe locul 13. Chiar dacă ar fi la egalitate cu FC Voluntari, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu are avantaj.

Dinamo are o serie remarcabilă în Casa Pariurilor Liga 1, de 5 victorii consecutive. “Câinii” au fost la un moment dat ultimii în clasament, însă au reuşit să iasă din zona periculoasă la momentul oportun.

Însă, dacă echipa lui Dusan Uhrin prinde un loc de baraj pentru Conference League, va juca tot împotriva Chindiei Târgovişte, pe stadionul din Buzău, arena pe care echipa lui Săndoi îşi desfăşoară meciurile de pe teren propriu.

ADVERTISEMENT