Carousel hot news

GAZ METAN – DINAMO. “Îi batem, sînt ÎNCREZĂTOR. Nu m-am născut să pierd!”

DINAMO. Formaţia din Ştefan cel Mare caută diseară prima victorie din mandatul noului tehnician, Ionel Dănciulescu, în faţa unui adversar care nu s-a mai impus contra "alb-roşilor" de trei...
Autor: Mirela Apostol | 21.11.2014 | 08:48

DINAMO. Formaţia din Ştefan cel Mare caută diseară prima victorie din mandatul noului tehnician, Ionel Dănciulescu, în faţa unui adversar care nu s-a mai impus contra “alb-roşilor” de trei ani, Gaz Metan Mediaş. Antrenorul medieşenilor, Cristi Dulca vorbeşte pentru FANATIK.RO despre cum va aborda această partidă.

1rps_97991-660x400

DINAMO. Dulca nu concepe ideea unei înfrîngeri pe teren propriu contra grupării din Ştefan cel Mare, tehnicianul medieşenilor avînd o mentalitate sănătoasă: “Pregătesc acest meci pentru victorie, deşi trecem printr-o situaţie oarecum delicată prin prisma ultimelor partide în care am marcat şi n-am reuşit să ne impunem la final. Cu ASA Tîrgu Mureş am reuşit într-adevăr un meci slab, însă sînt esenţiale aceste trei puncte pentru noi. Nici la Dinamo situaţia nu este una prea roz, mai ales că putem specula această schimbare de antrenor. Îmi doresc foarte mult să ne impunem, sînt încrezător că vom reuşi acest lucru, mai ales că nu m-am născut să pierd. Jucătorii sînt auto-motivaţi, acesta este genul de partidă în care eu nu trebuie să mai lucrez la moralul fotbaliştilor mei”, a spus Dulca pentru FANATIK.RO.

Alexandru+Curtean+Livingston+v+Dinamo+Bucharest+XPECnHXeipPl

DINAMO. Curtean va juca împotriva dinamoviştilor, iar antrenorul fostului “cîine” spune că mijlocaşul are mult mai multe motive faţă de colegii săi să joace la victorie: “Alexandru Curtean este apt, îl voi folosi în acest meci, mai ales că el va avea o motivaţie suplimentară jucînd împotriva fostei sale echipe. La fel, şi ceilalţi jucători ai mei vor da totul în această partidă cu şanse de afirmare”, a mai spus Dulca.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!