Sport

Dinamo, transfer „bombă” de la CFR Cluj! „Câinii” l-au adus pe Cătălin Itu: „Vine împrumut!”. Fanatik confirmat. Update exclusiv

Iuliu Mureșan, administrator special la Dinamo, a anunțat, în exclusivitate, pentru FANATIK, faptul că formația din „Ștefan cel Mare” l-a adus, sub formă de împrumut, pe Cătălin Itu de la CFR Cluj.
06.09.2021 | 13:11
Dinamo transfer bomba de la CFR Cluj Cainii lau adus pe Catalin Itu Vine imprumut Fanatik confirmat Update exclusiv
ADVERTISEMENT
06-09-2021
18:50

CFR Cluj a anunțat transferul lui Cătălin Itu la Dinamo

CFR Cluj a anunțat transferul lui Cătălin Itu la Dinamo, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Mijlocașul a fost împrumutat în Ștefan cel Mare până la finalul sezonului 2021-2022.

„Cluburile CFR 1907 Cluj și FC DINAMO BUCURESTI au ajuns la o înțelegere privind împrumutul jucătorului Cătălin Itu! Astfel, mijlocașul nostru va evolua până la finalul acestui sezon la formația din Ștefan cel Mare. Mult succes, Cătălin”, a scris CFR Cluj, pe Facebook.

Cătălin Itu (21 de ani) a fost adus la prima echipă a CFR-ului, în primăvara lui 2019, de la echipa U19 a formației din Gruia.

Dinamo îl aduce pe Cătălin Itu de la CFR Cluj

Iuliu Mureșan susține că Dinamo a ajuns la o înțelegere cu CFR Cluj pentru împrumutul lui Cătălin Itu. Tânărul jucător va evolua timp de un sezon în „Ștefan cel Mare”, iar Dinamo nu va plăti nicio sumă de bani pentru acest împrumut.

ADVERTISEMENT

În același timp, administratorul special de la Dinamo a dezvăluit că, la formația roș-albă, încearcă să aducă numai jucători pe care îi cunoaște, pentru a diminua riscul de a face transferuri greșite.

„Itu Cătălin, de la CFR, vine împrumut. Eu am vrut să aduc numai jucători pe care îi cunosc și pe care i-am văzut cu ochii mei, că n-a fost timp, în patru-cinci zile, de când s-au deblocat transferurile, să studiem jucători de afară, pe care nu-i cunosc.

ADVERTISEMENT

Și, atunci, prefer să aduc jucători care au jucat în România sau care chiar i-am avut la CFR sau care au jucat la Dinamo și așa mai departe. Acesta a fost principiul pentru a scade riscul de greșeală”, a declarat Iuliu Mureșan, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Marius Niculae, despre situația lui Deian Sorescu la Dinamo

Marius Niculae este de părere că Dinamo ar trebui să-l vândă pe Deian Sorescu, având în vedere situația financiară precară a echipei roș-albe.

ADVERTISEMENT

În același timp, fostul „câine” susține că nu ar fi o tragedie dacă Sorescu ar pleca la rivala FCSB, având în vedere că, în trecut, între cele două cluburi au mai avut loc transferuri de jucători.

„Eu zic că ar trebui făcută această mutare (n.r. vânzarea lui Deian Sorescu). Oriunde, atâta timp cât este spre binele lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

E o situație în care Dinamo nu s-a aflat niciodată. Nu este prima dată când pleacă jucători de la Dinamo la Steaua sau viceversa.

Deian nu este un jucător sută la sută crescut la Dinamo. Este un jucător care a venit din altă parte, asta era ideea.

Deian este un jucător foarte bun, care, în ultimul timp, a fost decisiv, pentru Dinamo. A avut evoluții foarte bune și la echipa națională”, a declarat Marius Niculae, în exclusivitate, pentru FANATIK.

În prezent, Dinamo se află pe locul 14 din Liga 1, cu șase puncte obținute după șapte meciuri jucate.

Dinamo o va întâlni pe rivala FCSB, în următoarea etapă de Liga 1. Partida se va juca duminică, de la ora 21:00.

  • 1 milion de euro este cota lui Cătălin Itu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT