Fotbal intern

Dinamo îl disperă pe Cornel Dinu: „E de pe altă lume. S-au spus atâtea, s-a făcut nimic” Exclusiv

14.01.2021 | 08:36
Dinamo il dispera pe Cornel Dinu E de pe alta lume Sau spus atatea sa facut nimic Exclusiv
Cornel Dinu Foto: SportPictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo este într-o situație tot mai dificilă. Din punct de vedere financiar lucrurile arată groaznic. Cazul „câinilor” îl tulbură pe Cornel Dinu, iar „Mister” a analizat totul pentru FANATIK.

Chiar dacă a învins-o pe Hermannstadt cu 2-0 în deplasare, în etapa a 16-a a Ligii 1, Dinamo continuă să sufere din cauza problemelor financiare cauzate de Pablo Cortacero, finanțatorul care nu finanțează.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, Cornel Dinu crede că echipa sa de suflet și formația pentru care a scris istorie ar urma să se lupte pentru evitarea retrogradării cu UTA, FC Argeș și Poli Iași.

Dinamo îl disperă pe Cornel Dinu: „Escrocherie internațională în văzul autorităților!”

Fost antrenor și jucător al „câinilor roșii”, Cornel Dinu se declară siderat atunci când se gândește la ceea ce a ajuns să se întâmple în Ștefan cel Mare. După ce a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Negoiță, spaniolul Cortacero a promis multe și a livrat multe… probleme.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, „Mister” crede că falimentul nu este deloc ușor de evitat, însă speră la o salvare pe ultima sută de metri. De asemenea, Dinu a anunțat că va reveni cu noi detalii despre acțiunile lui Cortacero și ale oamenilor săi în Ștefan cel Mare.

„Dinamo este de pe altă lume… S-au spus atâtea, s-a făcut nimic… Un caz aparte în istoria chiar a fotbalului european, jaf la drumul mare, excrocherie internațională în văzul autorităților de la noi și din Spania, fără nicio reacție.

ADVERTISEMENT

Greu de intuit tratamentul pentru evitarea falimentului. Sper, totuși, să apară… Măcar în al 13-lea ceas… Voi mai scrie despre ce nenorocire au făcut corciturile cortacere pe-acolo… Măcar să se intuiască ce-ar fi de făcut cu soarta echipei de care este legat nu numai răsăritul meu în fotbal, dar și zenitul, ca și apusul meu în fotbal”, a spus Dinu pentru FANATIK.

  • 550.000 de euro a adus Pablo Cortacero la Dinamo de când a devenit acționar majoritar;
  • 1.000.000 de euro i-a oferit un om de afaceri român spaniolului pentru acțiunile sale. Oferta nu a primit un răspuns.
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu îi vede pe „câini” la retrogradare: „Se vor lupta”

Dacă pe FCSB o consideră favorită la titlu, așa cum a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK, Cornel Dinu crede că echipa sa de suflet, Dinamo, va lupta pentru evitarea retrogradării.

„Mister” le vede în „hora” retrogradării pe Dinamo, UTA, Poli Iași și FC Argeș. Din fericire pentru Dinamo, gruparea alb-roșie este acum mai aproape de play-off decât de locurile care duc în Liga 2.

Victoria de la Mediaș, cu Hermannstadt, a dus-o pe Dinamo la 19 puncte, cu doar două mai puțin decât Chindia, aflată pe poziția a șasea. Pe termen lung, însă, Dinu nu o vede bine pe Dinamo și speră doar ca lucrurile să se deruleze în mod corect.

„În final, așa cum este clasamentul, dar și datele loturilor, UTA, chiar dacă a schimbat masiv (7 veniri, 7 plecări!), Dinamo, Poli Iași și FC Argeș se vor lupta pentru a rămâne în prima divizie. „Ruleta” s-a pornit deja… Faceți jocurile, dar corecte, domnilor!”, a mai spus Cornel Dinu.

  • Poli Iași și FC Argeș sunt ultimele clasate în Liga 1;
  • Doar 2 victorii au adunat piteștenii.
ADVERTISEMENT
Tags: