Fotbal intern

Dinamo îl trimite pe Robert Moldoveanu împrumut la Petrolul Ploiești!

08.01.2019 | 14:46
Dinamo il trimite pe Robert Moldoveanu imprumut la Petrolul Ploiesti

Perioada de mercato continuă la formația din Ștefan cel Mare. Dacă la capitolul veniri doar numele englezului Jordan Mustoe a apărut deocamdată, la cel al plecărilor lucrurile se mișcă mult mai rapid. Dinamo îl trimite pe Robert Moldoveanu împrumut la Petrolul Ploiești.

FANATIK a aflat că Mircea Rednic vrea ca tânărul atacant să joace cât mai mult, iar șansele să o facă pentru clubul alb-roșu în acest moment sunt minime.

Dinamo îl trimite pe Robert Moldoveanu împrumut la Petrolul Ploiești!

Miercuri, 9 ianuarie, are loc reunirea formației Dinamo la Săftica. Până atunci, oficialii clubului încearcă să rezolve câteva transferuri pentru a-i pune la dispoziție lui Mircea Rednic lotul pe care și-l dorește. Mustoe așteaptă să facă vizita medicală și, dacă totul e în regulă, se va prezenta alături de noii săi colegi. Albanezul Nasser Aliji se întoarce și el în România, așa cum a anunțat FANATIK zilele trecut. La capitolul despărțiri, formația alb-roșie a mai bifat un nume.

Robert Moldoveanu Răzvan Burleanu
Robert Moldoveanu este unul dintre cei mai promițători tineri jucători ai lui Dinamo, dar are nevoie de meciuri în picioare pentru a progresa

Conform informațiilor noastre, Robert Moldoveanu va pleca de la Dinamo la Petrolul Ploiești. Atacantul de 19 ani va fi împrumutat până în vară la gruparea prahoveană, care trage în acest sezon la promovarea în prima ligă. Petrolul se află pe locul 3 în liga secundă și este locul ideal pentru Moldoveanu să prindă cât mai multe minute.

Mihai Popescu, la o formație din Scoția până în vară

Un alt fotbalist care va părăsi Dinamo în perioada următoare este fundașul central Mihai Popescu. Jucătorul de 25 de ani va evolua până în vară la gruparea St. Mirren din Scoția. Noua echipă a lui Popescu nu o duce mai bine decât Dinamo, ocupând locul 11 din 12 în prima ligă scoțiană.

Cotat la 500.000 de euro pe transfermarkt, românul va fi împrumutat șase luni, iar St. Mirren va avea o opțiune de cumpărare la finalul acestui sezon. Aflat în Ștefan cel Mare din 2013, Popescu pleacă pentru a 5-a oară de la “câini”, sub formă de împrumut. În trecut, el a mai fost cedat la Berceni, Dunărea Călărași (în două rânduri) și FC Voluntari.