Fotbal intern

Dinamo îl vinde pe Daniel Popa! Câţi bani cer “câinii” pe atacant

27.12.2018 | 09:39
Dinamo il vinde pe Daniel Popa Cati bani cer cainii pe atacant

FC Dinamo Bucureşti a decis să îl vândă pe Daniel Popa, atacantul în vârstă de 24 de ani care a fost transferat de “câini” de la Chindia Târgovişte pe 27 iulie 2016 în schimbul sumei de 30.000 de euro. Fotbalistul care a mai evoluat pentru FC Botoşani, Atletic Fieni şi FCM Târgovişte nu se mai află în planurile de viitor ale clubului din “Ştefan cel Mare”.

FANATIK a anunțat la începutul lunii că oficialii lui Dinamo au decis să-l treacă pe Daniel Popa pe lista plecărilor. Asta după ce Mircea Rednic le-a transmis că nu se bazează pe serviciile sale în următoarea perioadă. Astfel, dinamoviştii încearcă să câştige bani de pe urma atacantului în vârstă de 24 de ani şi i-au dat un document prin care poate să plece la orice echipă în schimbul unei sume de bani.

Dinamo vrea să-l vândă pe Daniel Popa

Conform Gazetei Digitale, Daniel Popa a fost anunţat de oficialii din “Ştefan cel Mare” că poate să plece de la Dinamo la orice echipă care oferă 200.000 de euro pentru el. În aceste condiţii, impresarii atacantului au început să îi caute lui Daniel Popa un angajament în străinătate.

Daniel Popa îi aplaudă pe fanii lui Dinamo la finalul unui meci
Daniel Popa îi aplaudă pe fanii lui Dinamo la finalul unui meci

Daniel Popa nu este singurul fotbalist care a primit de la oficialii din “Ştefan cel Mare” o foaie prin care poate pleca de la Dinamo în schimbul unei sume de bani. După scandalul în care a fost implicată Andreea, soţia lui Sergiu Hanca, fotbalistul a fost anunţat că poate pleca în următoarea perioadă de transferuri la orice echipă care oferă 100.000 de euro pe el. Mijlocaşul de bandă va intra în ultimele 6 luni de contract în această iarnă, iar în vară va putea pleca gratis. FANATIK.RO a anunţat despre interesul lui Hapoel Haifa, echipă la care evoluează şi Gabi Tamaş, pentru Sergiu Hanca, iar fotbalistul pare să fie tentat cu un salariu foarte mare: 200.000 de euro pe sezon, o remuneraţie de aproape patru ori mai mare decât cea primită în “Ştefan cel Mare”.

  • 450.000 de euro este cota lui Daniel Popa, conform transfermarkt.com