Fotbal intern

Foto. Nedelcearu a ajuns în Rusia! Prezentat oficial la Ufa

Ionuţ Nedelcearu pleacă de la FC Dinamo Bucureşti chiar înainte de marele derby din Liga 1, cu FCSB. Cu ce echipă s-a înţeles.
Foto Nedelcearu a ajuns in Rusia Prezentat oficial la Ufa

UPADTE, ora 22:50 / Ionuţ Nedelcearu este oficial jucătorul celor de la Ufa. Fundaşul central de 21 de ani a fost prezentat la noua sa echipă, unde s-a fotografiat cu tricoul şi fularul formaţiei care ocupă locul şase în prima ligă din Rusia. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.


UPDATE, ora 10:22. Ionuţ Nedelcearu a plecat la Ufa şi nici nu a apucat să îşi salute colegii de la Dinamo înainte de plecare: “Acum două zile a apărut oferta, iar miercuri s-a concretizat. Nici eu nu am avut timp să mă pregătesc destul, ca să spun aşa, de plecare. N-ai de unde să ştii când vine oferta, iar atunci când vine nu prea ai aşa mult timp de aşteptat. Nu am avut când să mai merg la colegi. Dar voi trece cu prima ocazie să-i salut” , a spus Nedelcearu. 


UPDATE 20:30 Preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, a confirmat faptul că fundaşul Ionuţ Nedelcearu va pleca din Ştefan cel Mare: „Este adevărat, Nedelcearu pleacă în Rusia. Politica nu este de a vinde absolut orice. Politica pe care am anunţat-o este să ne asigurăm stabilitatea financiară a clubului. Dacă putea aştepta sau nu, este o discuţie care nu se poate purta aşa… Oferta vine când vine şi o accepţi sau nu. A fost vorba şi de dorinţa jucătorului. Va avea parte şi de condiţii foarte bune.”


După ce l-a vândut pe Steliano Filip, FC Dinamo Bucureşti este pe punctul de a-l da şi pe Ionuţ Nedelcearu, care nu va mai evolua nici în derby-ul cu FCSB de duminică. Conform GSP, formaţia din Ştefan cel Mare s-a înţeles cu cei de la Ufa, echipă de pe locul 6 din prima ligă rusă, care-i va aduce lui Ionuţ Negoiţă suma de 600.000 de euro în conturi.

Iniţial, cei de la Dinamo au încercat să-l păstreze pe Nedelcearu şi pentru duelul cu FCSB, dar au realizat că fotbalistul poate nu ar fi fost concentrat 100% la meci, ştiind că după aceea va pleca la o altă echipă, având astfel şi grijă să nu se accidenteze chiar înaintea unui transfer.

Al 10-lea plecat în sezonul 2017 – 2018

Ionuţ Nedelcearu va fi jucătorul cu numărul zece pe care FC Dinamo Bucureşti l-a vândut în această stagiune. Şi Duckadam i-a ironizat pe “câini” pentru plecări, după o declaraţie făcută de Andrei Ivan, care a cerut o medalie de campion de la Craiova, dacă oltenii ar câştiga campionatul: “Nu e o problemă la Craiova să îi dea şi lui Ivan o medalie. Mai mare ar fi problema dacă o să câştige Dinamo campionatul… la câţi au plecat de acolo, nu cred că au atâtea medalii. Mai facem o glumă, de ce să fim atât de crispaţi?“, a spus Helmuth Duckadam.

Jucătorii care au plecat de la Dinamo în acest sezon: Steliano Filip, Paul Anton, Valentin Costache, Rivaldinho, Filipe Nascimento, Juan Albin, Claudiu Bumba, Thaer Bawab, Azer Busuladzic

Jucători aduşi de “câini”: Dan Nistor, Daniel Popa, Mihai Popescu, Vlad Olteanu, Aitor Monroy, Ivan Pesici, Gabi Torje, Antun Palici 

1.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Nedelcearu

Tags: