Anunţul lui Miriuţă: "Îl vreau pe Budescu la Dinamo! M-a sunat!"

Liga 1, Dinamo, Vasile Miriuta, Constantin Budescu, adam nemec

Vasile Miriuţă a fost deranjat de declaraţia lui Gigi Becali, care a spus că vrea să îl aducă la FCSB pe Adam Nemec şi a răspuns cu aceeaşi monedă: şi el l-ar transfera pe Constantin Budescu la FC Dinamo Bucureşti!

Tehnicianul "câinilor" a mărturisit şi că nu urmăreşte meciurile "roş-albaştrilor" din Europa League, acolo unde echipa antrenată de Nicolae Dică merge strună, fiind liderul grupei G, cu trei victorii din tot atâtea meciuri: Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

"Nu mă uit la meciurile celor de acolo decât cu 2-3 săptămâni înainte să jucăm cu ei. Nu-mi place să mă uit la partidele lor. Dacă joacă CFR Cluj mă uit cu drag, la Craiova mă uit cu drag, la Viitorul mă uit, atât, aşa sunt eu, pe scurt. Trebuie continuitate, altfel nu poţi, indiferent pe cine ai aduce. Îţi trebuie un ciclu de doi ani ca să speri la ceva. Mi-aduc aminte ce spunea Mircea Lucescu cândva: “Îţi trebuie doi ani ca să faci o echipă solidă să-ţi câştige titlul”.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"L-aş vrea la Dinamo!"

Nu ştiu ce gândeşte Nemec, cu toate că am stat în fiecare zi de vorbă cu el. Bine, nici el nu ştie ce-şi doreşte! Dar la antrenamente se pregăteşte exemplar, iar dacă o face astfel, la mine joacă. Tot timpul am zis că Budescu e un fotbalist remarcabil. A fost printre puţinii care m-au sunat după ce am fost dat afară de la CFR: “Ce faci, Mister, cum îţi e?!”. Eu nu l-am antrenat niciodată, dar e un băiat de mare caracter. Pe Budescu l-aş vrea la Dinamo, da! Eu nu cred că Nemec va pleca la Steaua! Poate i-o fi făcut şi ofertă, că doar nu vorbeşte domnul Becali de capul lui, sau o fi vorbit cu impresarul. Nu mă deranjează.

Fiecare să fie cu gândul la munca lui, apoi, în pauzele competiţionale, vedem ce şi cum. Eu chiar am vorbit cu el după ce a spus domnul Becali că are procente, că-l ia etcetera. Adam mi-a zis că n-a semnat şi nici n-a dat vreun răspuns Stelei. Şi mi-a zis că nu vrea să vorbească despre subiect. Nici la Dinamo n-a dat vreun răspuns.Nu poţi să-ţi baţi joc de un fotbalist care se pregăteşte exemplar. Ar fi păcat pentru noi, în primul rând. Nici vorbă să se ajungă la aşa ceva, suntem oameni în primul rând", a spus Miriuţă pentru gsp.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004