ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dinamo îl vrea pe Tomislav Gomelt. Ce salariu cere fostul jucător al CFR-ului

Autor: Eduard Nicolae Popa | 17.07.2018 | 08:44
Dinamo îl vrea pe Tomislav Gomelt, fostul jucător al lui CFR Cluj

Chiar dacă are un buget de transferuri limitat din cauza problemelor financiare, Dinamo îl vrea pe Tomislav Gomelt. Antrenorul Florin Bratu crede că mijlocaşul central croat ar aduce un plus de competiţie pentru mijlocul formaţiei din Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Gomelt s-ar lupta pentru un loc de titular cu May Mahlangu şi cu Dan Nistor. Mijlocaşul de 23 de ani este ademenit chiar şi cu un salariu destul de mare pentru nivelul financiar al “câinilor”. Alb roşii îi oferă lui Gomelt 10.000 de euro pe lună, cât ia cel mai bine plătit fotbalist al lui Dinamo, dan Nistor. Mai ales că fotbalistul ar ajunge gratis în Ştefan cel Mare, după ce s-a despărţit de cei de la Rijeka. Interesul pentru Gomel teste ridicat şi din partea clubului: “Este un jucător interesant, pe care îl cunoaştem şi se încadrează în tiparul de joc gândit de Bratu”, afirma pentru site-ul fanilor dinamovişti noul director sportiv al clubului, Anton Heleşteanu.

Dinamo îl vrea pe Tomislav Gomelt, care cere însă un salariu destul de mare

Problema este că pretenţiile financiare ale fotbalistului croat sunt destul de ridicate. Cei de la gsp.ro susţin faptul că Gobelt ar cere 15.000 de euro lunar, peste posibilităţile actuale ale lui Dinamo. Cu toate acestea, ex-iugoslavul le-a promis oficialilor că dacă nu va primi vreo altă ofertă interesantă, le va accepta să mai poarte un rând de negocieri pentru a veni în Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Gomelt a fost considerat următorul mare talent al fotbalului croat. În anul 2013 era cumpărat de Totenham la o vârstă foarte fragedă. Englezii l-au împrumutat la diverse echipe, precum Antwerp, Espanyol B sau Bari, formaţie care l-a cumpărat definitiv în vara lui 2015.

Două luni mai târziu, Gomelt avea să fie împrumutat de CFR Cluj, unde a jucat două sezoane şi a câştigat Cupa României în 2016. Dan Petrescu a renunţat la serviciile croatului la începutul sezonului precedent, iar fotbalistul s-a întors la Rijeka, unde a fost însă împrumutat în liga a doua spaniolă, la Lorca FC.

ADVERTISEMENT

53 de meciuri are Tomislav Gobelt la CFR Cluj, pentru care a marcat 2 goluri şi a reuşit 3 pase decisive

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!