Sport

Dinamo, în discuții cu un nou posibil investitor: „Sunt mai multe moduri în care poate fi făcut acest parteneriat”

Vlad Iacob, noul administrator special al lui Dinamo, a dezvăluit că „alb-roșiii” negociază cu un om de afaceri foarte puternic, iar acesta ar putea investi și ca sponsor.
25.07.2022 | 17:26
Dinamo in discutii cu un nou posibil investitor Sunt mai multe moduri in care poate fi facut acest parteneriat
Dinamo are datorii de 1,8 milioane de euro conform conducerii clubului. Sursă foto: Digi Sport
ADVERTISEMENT

Negocierile cu un potențial grup de investitori au eșuat, însă Vlad Iacob, noul administrator special al lui Dinamo, anunță discuții cu alți posibili finanțatori.

Mohammad Murad, interesat să investească la Dinamo. Are o avere estimată la peste 150 de milioane de euro

Vlad Iacob a dezvăluit la Pro Arena că Dinamo continuă să poarte discuții cu un potențial investitor, cunoscutul om de afaceri libanez, Mohammad Murad: „I-am prezentat domnului Murad situația. Nu știu dacă vrea să investească”.

ADVERTISEMENT

Oficialul dinamovist a explicat însă că implicarea acestuia ar putea fi și sub formă de sponsorizare: „Am discutat despre posibilitatea de a ajuta clubul printr-un parteneriat comercial”. 

Administratorul special al lui Dinamo a explicat și de ce negocierile ar putea reuși: „Sunt mai multe moduri în care poate fi făcut acest parteneriat. Mai ales că Dinamo a mai avut contract cu lanțul de hoteluri Pheonicia. De aceea m-am întâlnit cu el”.

ADVERTISEMENT

Mohammad Murad s-a stabilit în România în urmă cu 35 de ani și a deschis primul fast food cu mâncare orientală din țară. Omul de afaceri deține mai multe hoteluri și a făcut avere în turism.

Vlad Iacob: „Există un investitor, pe care nu vreau să-l divulg”

Vlad Iacob a mai declarat că există și o altă persoană interesată să bage bani la Dinamo, însă pune o condiție ca să se implice:

ADVERTISEMENT

„Există un investitor, pe care nu vreau să-l divulg. A precizat că nu va investi la Dinamo decât dacă mai vine o persoană care să acopere cealaltă parte”.

Toate negocierile cu potențiali investitor au eșuat până acum

Conducerea lui Dinamo a purtat mai multe negocieri cu posibili investitori. De la Adrian Tomșa și un grup de investitori propus de Dumitru Dragomir, la oameni de afaceri din Dubai cu care a negociat Răzvan Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT

Conform oficialilor clubului din Ștefan cel Mare, Dinamo are datorii în valoare de 1.800.000 de euro: „Datoriile totale clubului sunt, într-adevăr, în jurul sumei de opt milioane. Cele de la masa credală sunt de aproximativ șapte, iar acestea pot ajunge undeva pe la valoarea de 1,8 sau 1,9 milioane. Mai sunt câteva datorii curente, însă până acum creditorii noștri sunt și cred că vor rămâne în continuare prietenoși”.

Vlad Iacob le promite suporterilor noi jucători: „Dinamo va fi foarte activă pe piața transferurilor”

Vlad Iacob îi liniștește pe suporterii lui Dinamo și anunță o campanie intensă de achiziții: „Dinamo va fi foarte activă pe piața transferurilor. Vom mai aduce jucători pentru a întări lotul”.

Dinamo va debuta în noul sezon din Liga 2 în deplasare cu Progresul Spartac pe data de 6 august. Derby-ul cu CSA Steaua este programat în etapa a 6-a, pe 10 septembrie.

ADVERTISEMENT
Tags: