Carousel hot news

Dinamo-Bilbao. Romera, optimist înainte de duelul cu bascii: “Poate se repetă scorul din finala Europa League”

Dinamo Bucureşti revine în cupele europene după o pauză de 5 ani, "câinii roşii" fiind în faţa unui meci de gală în turul 3 preliminar al Europa League. Elevii lui Cosmin Contra o vor...
20.07.2017 | 11:00
Dinamo-Bilbao. Romera, optimist înainte de duelul cu bascii:
ADVERTISEMENT

Dinamo Bucureşti revine în cupele europene după o pauză de 5 ani, “câinii roşii” fiind în faţa unui meci de gală în turul 3 preliminar al Europa League. Elevii lui Cosmin Contra o vor întâlni pe Athletic Bilbao, echipă care a terminat pe locul 7 în sezonul trecut din prima ligă spaniolă, pe 27 iulie, de la ora 20:30.

Jose Romera a vorbit pentru un post de radio din Bilbao despre meciul din turu 3 preliminar din Europa League. Fundaşul dreapta de 29 de ani a declarat că nu îi este teamă de confruntarea cu formaţia bască, fotbalistul spaniol precizând că are încredere în colegii săi şi că dinamoviştii au un avantaj înainte de primul meci al “câinilor roşii” în cupele europene după 5 ani.

ADVERTISEMENT

“Am jucat deja o etapă şi este unul dintre puţinele avantaje pe care le avem. Sperăm să putem profita de el. Să vedem dacă se va repeta scorul din finala Europa League. Sper să fie acelaşi rezultat. Am încredere în echipa mea şi cred că putem face un rezultat bun. Liga 1 este foarte competitivă”, a declarat Jose Romera pentru postul de radio Cadena Ser Bilbao.

Fundaşul dreapta a vorbit şi despre jucătorii pe care îi consideră un pericol din lotul lui Athletic Bilbao. “Bilbao joacă un fotbal bun şi au o echipă puternică din punct de vedere fizic. Are jucători excelenţi, Aduriz, Muniain, Williams. Oamenii din faţă sunt cunoscuţi în toată lumea. Javi Reyes cunoaşte clubul Bilbao şi ştie mulţi jucători. Ştie cum se lucrează acolo. Este un avantaj pentru noi, dar unul mic”, a mai precizat fundaşul dreapta.

ADVERTISEMENT

40 de meciuri a jucat Jose Romera pentru Dinamo în toate competiţiile, fundaşul dreapta reuşind să marcheze 2 goluri şi să ofere 3 pase decisive.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri