Sport

Dinamo, încă o veste proastă! “Câinii” nu scapă de numele grele la baraj. Cu cine joacă echipa lui Uhrin

Dinamo a câştigat cu 5-1 meciul împotriva Academicii Clinceni, însă "câinii" joacă ultimele meciuri din play-out cu gândul la baraj. Iar acolo, echipa lui Uhrin nu va putea evita echipe tari.
30.04.2022 | 18:19
Dinamo inca o veste proasta Cainii nu scapa de numele grele la baraj Cu cine joaca echipa lui Uhrin
Mihai Eşanu, la finalul meciului Dinamo - Academica Clinceni 5-1. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a distrat în etapa a 7-a din play-out împotriva Academicii Clinceni, meci pe care l-a câştigat cu 5-1. Însă, “câinii” se antrenează pentru baraj, pe care nu mai au cum să îl evite, după sezonul modest pe care îl înregistrează.

Dinamo, încă o veste proastă! Şanse minime să mai treacă peste Chindia în clasament

“Câinii” mai aveau o speranţă să treacă peste Chindia Târgovişte în clasament şi să aibă un adversar, teoretic, mai uşor la baraj, însă egalul echipei lui Săndoi cu Rapid face aproape imposibil acest scenariu.

ADVERTISEMENT

Chindia are patru puncte avans faţă de Dinamo, cu două etape înainte de final. Însă, târgoviştenii vor juca în ultima etapă cu juniorii lui Gaz Metan Mediaş, iar cele trei puncte par asigurate pentru echipa lui Săndoi.

“Câinii” nu vor putea evita numele grele la baraj! Vor evolua cu Petrolul, Hermannstadt sau U Cluj

În aceste condiţii, Dinamo nu va putea evita unul dintre numele mari din liga secundă. Promovarea directă propune o luptă în trei, între Petrolul, Hermannstadt şi U Cluj. Cele trei formaţii s-au distanţat în frunte, mai ales că echipa de pe locul 4, CSA Steaua, nu are drept de promovare.

ADVERTISEMENT

Astfel, Dinamo nu va avea şansa unui adversar mai uşor la baraj cum ar fi Concordia Chiajna sau Unirea Slobozia. În schimb, “câinii” vor întâlni una dintre Petrolul, Hermannstadt sau U Cluj, echipa care va pierde promovarea directă.

Dacă ierarhiile actuale se menţin, Dinamo va evolua într-o “dublă” de baraj cu U Cluj. Echipa lui Eric Lincar a pierdut surprinzător cu Unirea Slobozia, scor 1-2, şi rămâne la două puncte de Hermannstadt şi trei de Petrolul, “lupii” având un meci mai puţin disputat.

ADVERTISEMENT

Meciurile cu Botoşani şi UTA Arad, “încălzire” pentru baraj

După victoriile împotriva “falimentarelor” Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni, Dinamo mai are de disputat două meciuri în play-out, cu Botoşani şi UTA Arad, înainte de “dubla” de baraj care va hotărî soarta echipei

Sunt două meciuri de pregătire pentru echipa lui Dusan Uhrin, obiectivul fiind ca jucătorii să fie în formă maximă pentru meciurile de baraj, ultimele confruntări cu miză din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Misiunea celor de la Dinamo se va dovedi dificilă indiferent de adversar. Petrolul, Hermannstadt şi U Cluj au arătat în acest sezon că se ridică la nivelul echipelor de prima ligă. Pe hârtie, “câinii” pornesc ca favoriţi în faţa oricăreia dintre echipe, valoarea lotului fiind superioară în comparaţie cu oricare dintre adversari.

  • 8.410.000 de euro este valoarea lotului celor de la Dinamo
  • 3 este numărul de victorii obţinut de Dinamo în play-out
ADVERTISEMENT