ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dinamo, încă o victorie în fața lui Pablo Cortacero! Decizia judecătorilor în proces

Autor: Traian Terzian | 12.05.2021 | 13:06
Dinamo, încă o victorie în fața lui Pablo Cortacero! Decizia judecătorilor în proces
Clubul Dinamo a obținut o nouă o victorie în fața lui acționarului Pablo Cortacero, Tribunalul București respingând cererea formulată de spaniol

Clubul Dinamo a obținut o nouă o victorie în fața lui acționarului Pablo Cortacero, Tribunalul București respingând cererea formulată de spaniol.

ADVERTISEMENT

Cortacero nu a achitat taxa de timbru, iar avocații DDB au solicitat excepția netrimbrării, pe care instanța a admis-o.

Ibericul deține 72% din acțiunile clubului Dinamo și așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, rămâne în continuare patronul grupării din Ștefan cel Mare.

Victorie mare pentru Dinamo în procesul cu Pablo Cortacero

”Tip soluție: Anulează cererea. Soluția pe scurt: Admite excepţia netimbrării cererii de intervenție, invocată de instanţă din oficiu. Anulează cererea de intervenție formulată de intervenientul Cortacero Fernandez Pablo Manuel, ca netimbrată.

ADVERTISEMENT

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI – Civilă. Document: Încheiere finală (dezinvestire)”, se arată în comunicatul postat pe portal.just.ro.

Este o veste foarte bună pentru fanii ”câinilor” care au preluat frâiele prin Programul DDB și fac tot posibilul pentru salvarea clubului de la faliment. Suporterii au plătit majoritatea datoriilor și încearcă să-l îndepărteze pe Cortacero din fruntea clubului.

Collado ar fi la București

Decizia Tribunalului poate fi una benefică pentru clubul din Ștefan cel Mare, suporterii dinamoviști fiind de părere că este un moment prielnic ca un investitor puternic să cumpere acțiunile deținute de Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

Spaniolii sunt dați ”dispăruți” de pe 23 decembrie, atunci când Pablo Cortacero a fost în România și a participat la ultima Adunare Generală de la Dinamo, dar președintele Consiliului de Administrație, Constantin Eftimescu, a declarat în exclusivitate pentru FANATIKRufo Collado e în București.

Rufo Collado a fost membru în Consiliul de Administrație al clubului Dinamo, după ce Pablo Cortacero l-a numit alături de Alex Couto și un alt spaniol pe 21 decembrie. Acționarul-majoritar al „alb-roșiilor” a încercat atunci să preia controlul clubului și a mărit numărul de membri de la cinci la șapte, iar Cornel Țălnar a fost scos din schemă.

ADVERTISEMENT

Dinamo, perioadă neagră de la venirea lui Cortacero

Contactat de FANATIK, Constantin Eftimescu l-a ironizat pe Dorin Șerdean, care nu a fost deloc prezent în perioada în care a fost președintele clubului și a avut drept de semnătură. Fostul oficial al lui Dinamo  a acționat în judecată clubul, după ce a fost dat afară și contestă legalitatea acestei decizii.

Deși a dispărut din prim-plan în ultima perioadă, Pablo Cortacero nu a renunțat încă la Dinamo și a anunțat acum o lună că va ajunge la București și își dorește să clădească un club puternic, dar el nici de această promisiune nu s-a ținut.

ADVERTISEMENT

De când spaniolul Cortacero a preluat pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo, al doilea cel mai titrat club de fotbal din România a traversat cea mai neagră perioadă din istorie, fiind la un pas de faliment și de retrogradarea, în premieră, în eșalonul secund.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!