Fotbal intern

Dinamo încă speră la un nou stadion: „Toate documentele sunt la DNA! Va veni și timpul nostru”

01.05.2020 | 14:18
Dinamo inca spera la un nou stadion Toate documentele sunt la DNA Va veni si timpul nostru
ADVERTISEMENT

Lucrările la stadioanele „Ghencea”, „Giulești” și „Arcul de Triumf” continuă și vor fi gata pentru EURO 2020. Totuși, inițial trebuia să fie modernizat și stadionul Dinamo, dar conducerea „alb-roșilor” încă speră să se facă o nouă arenă, conform digisport.ro.

Dinamo încă speră la un stadion nou

George Cosac, președintele lui CS Dinamo, a vorbit despre posibilitatea construirii unui nou stadion: Toate documentele sunt la DNA. Există o anchetă a DNA-ului, și până nu se termină, sigur, finalizată și cu o investigație despre banii investiți acolo nu se va putea face absolut nimic.

ADVERTISEMENT

Când se va finaliza? Asta depinde numai de dânșii. Nu știm ce și cum. Chiar zilele trecute vorbeam și noi, ne uitam cu invidie, aș putea spune, la cele trei stadioane care se fac”.

„Și noi, din păcate, suntem blocați în continuare de fostele contracte și tot ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani la club. Dar va veni și timpul nostru”, a continuat George Cosac.

ADVERTISEMENT

„Cu siguranță se va face!”

George Cosac a continuat și a explicat motivele pentru care crede că arena din șoseaua „Ștefan cel Mare” va fi modernizată și mizează pe faptul că societatea românească merge mai bine: Cu siguranță se va face, pentru că întreaga societate merge spre mai bine.

Și tot ce înseamnă investiții, infrastructură. Va fi puțin probabil să nu se construiască un stadion în centrul Capitalei.

ADVERTISEMENT

Gândiți-vă cum suntem și noi, cei care activăm în cadrul clubului. Cum ne uităm și cât de mult suferim. Dar asta e, ce să facem?”.

„Astea sunt legile țării, trebuie să trecem de toți acești pași și apoi, cu siguranță, va fi făcută această investiție. Există acest interes să se lucreze, să termine ancheta și să se treacă la investiții”, a mai spus George Cosac.

ADVERTISEMENT