Carousel hot news

DINAMO. Încă un jucător pe lista neagră a lui Rednic! A fost dat afară din antrenament

DINAMO. Andrei Marc nu se mai află printre jucătorii pe care se bazează Mircea Rednic meci de meci, iar fundaşul în vîrstă de 22 de ani a picat în dizgraţia tehnicianului echipei din "Ştefan...
Autor: Iuliana Spirache | 18.03.2016 | 09:28
DINAMO. Încă un jucător pe lista neagră a lui Rednic! A fost dat afară din antrenament

DINAMO. Andrei Marc nu se mai află printre jucătorii pe care se bazează Mircea Rednic meci de meci, iar fundaşul în vîrstă de 22 de ani a picat în dizgraţia tehnicianului echipei din “Ştefan cel Mare”.

DINAMO. Fotbalistul venit de la Ceahlăul Piatra Neamţ este ţinut pe banca de rezerve din ce în ce mai mult, iar relaţia dintre el şi Mircea Rednic este tensionată. După ce a fost criticat în public, Marc a primit lovitura de graţie la antrenamentul de acum două zile.

DINAMO. A intrat în dizgraţia antrenorului

DINAMO. “Puriul” nu a ezitat să-l facă de rîs pe Marc de faţă cu colegii săi. Mircea Rednic a ţipat la fundaşul în vîrstă de 22 de ani şi chiar l-a dat afară din antrenament, anunţă Gazeta Sporturilor. Marc a lovit un balon după ce tehnicianul “cîinilor” a fluierat pauza, iar gestul fotbalistului l-a enervat pe Rednic. “Dă-i drumul imediat la vestiare să te calmezi că văd că eşti nervos, loveşti mingile! Tu eşti de multă vreme cam nervos, poate te potoleşti”, a fost mesajul “Puriului”.

DINAMO. Rednic şi-a vîrsat nervii şi pe secunzii săi

DINAMO. Marc s-a resemnat şi a luat drumul vestiarelor, dar după aproximativ un minut a fost chemat de Rednic înapoi. Nu doar Marc a fost luat în colimatoriu. Antrenorul lui Dinamo a avut o reacţie asemănătoare şi la adresa secunzilor săi. “Bă, voi de ce nu mă opriţi, mă, dacă mă vedeţi nervos! Nu trebuia să mă iau de Marc”, le-a transmis Rednic.

1.000.000 de euro este cota lui Marc, conform transfermarkt.com

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!