Sport

Dinamo – Muscelul Câmpulung 3-0, meci amical. Victorie categorică pentru ”câinii” lui Ovidiu Burcă

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă, Dinamo București, s-a impus lejer, scor 3-0, în meciul amical cu Muscelul Câmpulung, din Liga 3.
08.02.2023 | 15:43
Dinamo  Muscelul Campulung 30 meci amical Victorie categorica pentru cainii lui Ovidiu Burca
Dinamo va mai juca încă trei meciuri amicale în această iarnă. Sursă foto: Facebook Bogdan Burhan
ADVERTISEMENT
08-02-2023
12:18

Dinamo - Muscelul Câmpulung 3-0 (Alexandru Pop 60, Ahmed Bani 65, Andrei Florescu 85)

Final de meci: Dinamo câștigă cel de-al patrulea amical al iernii, scor 3-0, cu Muscelul Câmpulung, prin reușitele lui Pop, Bani și Florescu.

Min. 85: GOOOL DINAMO! Andrei Florescu marchează cu un șut frumos în diagonală de la 20 de metri.

Min.70: Dinamo, aproape de 3-0, după un o fază la care trei jucători ai lui Dinamo au scăpat singuri pe contraatac. 

Min.65: GOOOL DINAMO! Ahmed Bani marchează cu o execuție fină de la 18 ani metri, din lovitură liberă. 

Min.60: GOOOL DINAMO! Atacantul Alexandru Pop deschide scorul, după a fost introdus pe teren în locul lui Țîră.

Min.55: Șansă mare pentru Dinamo! Ahmed Bani ratează din șase metri.

Min.46: A început repriza a doua! 

Min.45: 0-0 la pauză și puține faze de poartă.

Min.18: Șansă importantă și pentru Muscelul Câmpulung.

Min.14: Prima ocazie a lui Dinamo, prin Cătălin Țîră.

Min. 1: A început meciul de la Dragoslavele!

08-02-2023
11:38

Cum arată primul unsprezece al lui Dinamo

Dinamo a publicat primul unsprezece din amicalul cu Muscelul Câmpulung pe pagina oficială de Facebook: „A venit momentul mult așteptat, acesta este primul 11 pe care antrenorul nostru, Ovidiu Burcă, a ales să îl folosească astăzi contra celor de la Muscelul Câmpulung Elite”.

Dinamo: Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche, Șerban – N. Roșu, I. Roșu, A. Irimia. Ghezali, Bani, Țîră. Rezerve: Oncescu, D. Irimia, Bena, Demici, Iglesias, Gorka, Pop, Delciu, Florescu Antrenor: Odiviu Burcă.

 

Dinamo a ajuns la al patrulea meci de pregătire din această pauză competițională, iar „câinii” vor mai disputa și alte amicale până la reluarea campionatului.

Dinamo, meci amical cu Muscelul Câmpulung

După victoria cu 5-0 în fața celor de la CS Blejoi, „alb-roșiii” speră din nou la un galop de sănătate care să le dea încredere jucătorilor că se pot bate pentru promovare.

ADVERTISEMENT

Dinamo a jucat până acum meciurile de pregătire la Buftea și a fost chiar nevoită să amâne amicalul cu Progresul Spartac, din cauza ninsorii și a vremii nefavorabile.

De această dată, partida se va disputa pe o suprafață artificială în comuna Dragoslavele din județul Argeș, iar la meci sunt așteptați cât mai mulți fani dinamoviști.

ADVERTISEMENT

Când se joacă meciul dintre Dinamo și Muscelul Câmpulung

Al patrulea meci amical al lui Dinamo din acest an va avea loc, miercuri, 8 februarie, de la ora 14:00, așa cum se specifică în anunțul oficial al clubului: „Mâine urmează încă un meci de pregătire contra celor de la Muscelul Câmpulung Elite (Liga 3)! | Meci amical, 8 februarie – ora 14:00 | Dragoslavele (sintetic) | Muscelul Câmpulung Elite”.

Suporterii lui Dinamo și alți microbiști din Câmpulung sau Dragoslavele vor putea de asemenea să asiste la meci: „Vă așteptăm în număr cât mai mare să-i susținem pe băieții noștri!”, anunță „câinii”.

ADVERTISEMENT

Ce meciuri amicale mai are de disputat Dinamo

Dinamo va mai juca în trei meciuri amicale după cel împotriva celor de la Muscelul Câmpulung, însă niciunul nu se va desfășura în cantonamentul de la Săftica, ci pe terenul sintetic de la Buftea.

„Câinii” vor mai întâlni pe Unirea Slobozia (10 februarie), Farul Constanța (11 februarie) și ultima partidă cu FC Brașov (18 februarie). Dinamo va juca primul meci oficial în 2023 în Liga 2 Casa Pariurilor pe data de 25 februarie, pe teren propriu cu Unirea Constanța.

ADVERTISEMENT

Partidele vor fi transmise live pe YouTube și Facebook pe pagina suporterilor de la Radio Dinamo 1948. Din cauza temperaturii extrem de scăzute, meciul cu Muscelul Câmpulung este transmis doar în format live text.

Ce a făcut Dinamo în primele trei meciuri amicale din această iarnă

Dinamo a reușit doar două rezultate de egalitate în primele două meciuri disputate în 2023. Echipa lui Ovidiu Burcă a remizat în primul meci amical cu CS Păulești, scor 0-0. Tot la egalitate s-a încheiat și al doilea amical în compania celor de la CSO Plopeni, scor 1-1.

Dinamo are interdicție la transferuri și nu pot apărea prea mult surprize. Cu toate acestea, Ovidiu Burcă a luat câțiva jucători în probe, iar FANATIK a aflat că David Țone ar putea reveni și el la Dinamo, fiind în continuare sub contract cu „alb-roșii”.

ADVERTISEMENT