Fotbal intern

Dinamo încearcă marea lovitură: vrea un portar de la PSG!

29.01.2021 | 11:58
Dinamo incearca marea lovitura vrea un portar de la PSG
ADVERTISEMENT

Polonezul Marcin Bulka de la PSG (21 de ani) se află pe lista de transferuri a lui Dinamo. Echipa din ”Ștefan cel Mare” are nevoie urgentă de un portar.

Cel mai recent jucător care a intrat în vederile ”câinilor” este Marcin Bulka, un portar înalt, de 1,99 metri. El este în acest moment jucătorul lui PSG. Polonezul a evoluat sub formă de împrumut la Cartagena, în liga a doua spaniolă.

ADVERTISEMENT

Marcin Bulka a evoluat pentru toate echipele de juniori ale Poloniei, inclusiv pentru cea sub 21 de ani. În urmă cu 4 ani, datorită fizicului impresionant, a ajuns la Chelsea.

Dinamo încearcă să-l transfere pe Marcin Bulka, un portar polonez de la PSG

După 3 ani, de la formația sub 23 de ani a lui Chelsea a mers la PSG. Pentru echipa franceză a bifat și un meci în stagiunea trecută, într-un succes cu Metz, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

Potrivit site-ului Sportowefakty, Dinamo are prima șansă de a-l transfera pe Bulka, jucător de care e interesată și Wolfsburg. În campionatul Germaniei nu ar fi însă titular.

Marcin Bulka a evoluat în trei partide pentru Cartagena în Liga a doua spaniolă. Portarul a bifat și un meci în Cupa Spaniei. Bulka are în palmares campionatul Franței, Cupa, Supercupa și Cupa Ligii, câștigate cu PSG. De asemenea, deține și două trofee Youth League, ambele cucerite cu Chelsea.

ADVERTISEMENT
  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Marcin Bulka pe site-ul transfermarkt.com

Dinamo caută disperată un înlocuitor pentru Eșanu

Chiar dacă Mihai Eșanu (22 de ani) a avut evoluții bune în primele sale meciuri, la partida cu Gaz Metan Mediaș (2-1), cel de-al patrulea său meci în primul eșalon, a făcut mai multe greșeli. Rezerva lui Eșanu este Aleksandr Mitrovic, 17 ani, portar care nu a debutat în Liga 1. De aceea, conducătorii „câinilor” caută cu disperare un înlocuitor cu experiență, care să ofere siguranță.

Zilele trecute, echipa din ”Ștefan cel Mare” a purtat negocieri avansate cu rusul Yuri Logidin, fost portar la Zenit Sankt Petersburg, numai că, deși puteau ajunge la un acord din punct de vedere financiar până la vară, jucătorul a refuzat propunerea și a semnat cu Geanina (Grecia) din cauza situației financiare de la echipa Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Am avut un portar pe lista noastră, cu 160 de meciuri la Zenit, 11 selecții în naționala Rusiei. Ne-a refuzat. Agenții i-au zis să nu calce în România, deși poate el ar fi vrut. A fost titular în Grecia, în AEK – Giannina 0-2, și am înțeles că a evoluat senzațional”, a dezvăluit Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, motivul pentru care a căzut transferul lui Yuri Logidin.

ADVERTISEMENT