ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Cîinii” încearcă să ia un mijlocaş de la Sportul. Cît cere Vasile Şiman pentru jucător

Gheorghe Mulţescu a cerut de urgenţă un mijlocaş central, iar conducerea clubului a încercat să-i facă pe plac antrenorului de 61 de ani. Zilele trecute, şefii lui Dinamo au vrut să rezolve...
Autor: Cătălin Gheorghiu | 03.09.2013 | 16:38
Ionut Serban.

Gheorghe Mulţescu a cerut de urgenţă un mijlocaş central, iar conducerea clubului a încercat să-i facă pe plac antrenorului de 61 de ani. Zilele trecute, şefii lui Dinamo au vrut să rezolve transferul lui Ionuţ Şerban, fotbalist care poate evolua atît ca fundaş dreapta, cît şi ca mijlocaş central.

ADVERTISEMENT

Şerban este încă în litigiu cu Sportul Studenţesc, iar fotbalistul de 18 ani speră să se elibereze de clubul lui Vasile Şiman în această săptămînă.

Constantin Anghelache şi Ionuţ Negoiţă au încercat să-l convingă pe Vasile Şiman să-l lase pe Şerban la Dinamo încă de acum, iar boss-ul Sportului să încaseze 50% dintr-un viitor transfer al lui Ionuţ. Replica lui Şiman i-a lăsat mască pe roş-albi: ”Îmi daţi 600.000 de euro pe Şerban şi îl las la Dinamo, altfel nu avem ce discuta!”. 

ADVERTISEMENT

Ionuţ Şerban s-a înţeles deja cu clubul din Ştefan cel Mare pentru un contract pe patru ani, cu un salariu lunar de 2.000 de euro, plus bonusuri în funcţie de performanţele individuale şi ale echipei. Roş-albii susţin că Şerban va deveni dinamovist cu acte în regulă imediat cum va fi declarat liber de Comisia de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!