DINAMO. Începe curăţenia în “haită”! Cine e primul plecat

Bogdan Steriopol    Mircea Dominte   
în Stiri sportive
22/11/2014, 17:44
DINAMO. Începe curăţenia în “haită”! Cine e primul plecat
Bucurie dinamovista cu Alexandre Durimel,Elton da Silva si Kamil Bilinski

DINAMO. În primul unsprezece al lui Dinamo în victoria de la Gaz Metan Mediaş a apărut, în mod neaşteptat, Elton. Mijlocaşul brazilian a pierdut echipa de mai multe etape şi, se pare, conducerea vrea să scape de el în pauza de iarnă, avînd în vedere că salariul său lunar de 7.000 de euro lunar este considerat nejustificat de mare de oficialii “cîinilor”.

DINAMO. Chiar dacă în mod normal Rotariu ar fi trebuit să fie titular la Mediaş, pînă la urmă în banda stîngă a intrat Marius Alexe, iar în centru, în mod surprinzător, a fost titularizat brazilianul Elton. Tras pe linie moartă în ultimele şase etape, cînd nu a jucat decît într-un singur meci, sud-americanul a fost titularizat de Ionel Dănciulescu. Elton este forţat pe acest final de tur fiindcă şefii speră să obţină în pauza de iarnă o sumă de bani în schimbul acestuia. Adus de Gigi Mulţescu în “Ştefan cel Mare” în urmă cu un an şi trei luni, brazilianul a avut evoluţii bune la Dinamo atît sezonul trecut cît şi la începutul actualei stagiuni, însă lucrurile s-au schimbat cu 180 de grade începînd cu mijlocul turului.

“Elton nu-şi justifică banii pe care-i ia la Dinamo!”

DINAMO. Elton a început să fie “sărit” din schemă din cauza formei mai slabe comparativ cu cele ale lui Boubacar şi Bărboianu, iar conducerea a ajuns la concluzia că brazilianul nu-şi mai face banii pe care îi încasează. Cu un salariu de 7.000 de euro lunar, cum numai Alexe, Matei şi Bilinski mai au în “Ştefan cel Mare”, Elton este considerat mult prea scump de către conducere, motiv pentru care şefii vor să scape de el la iarnă, după “modelul Thicot” în vara lui 2014. “Elton are 29 de ani şi nu se poate spune că joacă la un nivel care să justifice cei 7.000 de euro pe care-i ia lunar. Cel mai probabil, vom găsi o soluţie pentru ca angajamentul său să fie reziliat de comun acord în pauza de iarnă”, au declarat surse din cadrul clubului pentru FANATIK.RO.

40 de meciuri oficiale a jucat Elton pentru Dinamo, în care a reuşit să marcheze două goluri
P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×