Fotbal intern

Dinamo începe play-out-ul fără cel mai bun marcator şi pasator în Liga 1 din lot! Nici Filip Mrzljak nu e în lot! EXCLUSIV

28.02.2020 | 13:03
Dinamo incepe playoutul fara cel mai bun marcator si pasator in Liga 1 din lot Nici Filip Mrzljak nu e in lot EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dinamo începe astăzi, de la ora 20:30, un nou sezon în play-out-ul Ligii 1, cu Academica Clinceni, pe stadionul din Ștefan cel Mare. ”Câinii” și-au propus să câștige și meciul, dar și competiție, dar au probleme mari de lot înainte de acest meci.

Dinamo începe play-out-ul fără cel mai bun marcator pasator în Liga 1 din lot

Dusan Uhrin are cel mai bun marcator și cel mai bun pasator din lot, suspendat pentru acest meci după ce a primit al patrulea galben în ultima etapă din sezonul regulat, la Mediaș, în meciul pierdut de ”câini” cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu nu va evolua astăzi cu Clinceni și este o mare pierdere pentru Dinamo. În locul său va intra cel mai probabil Andreas Mihaiu.

Mijlocașul de 22 de ani născut la Moldova Nouă are 6 goluri înscrise și 7 pase decisive în Liga 1 în acest sezon. El a semnat cu Dinamo pe 26 aprilie 2018 un contract pe 4 ani, adus gratis de Florin Bratu și Ionel Dănciulescu de la Timișoara, profitând de faptul că fotbalistul intrase în ultimele luni de contract.

ADVERTISEMENT

Sorescu a avut mai multe oferte în această iarnă, dar el și-a manifestat public interesul de a juca în continuare pentru Dinamo până la finalul contractului. Adică până la finalul lunii iunie 2022.

Filip Mrzljak este incert și nu a prins lotul de 18

Antrenorul dinamovist mai are și alte probleme de lot. Fundașul dreapta Szabolcs Kilyen este și el suspendat, în timp ce Filip Mrzljak a acuzat dureri săptămâna aceasta și nu este în lot pentru meciul cu Academica Clinceni, a aflat FANATIK. Cel mai probabil, Alexandru Răuţă va evolua în locul lui.

ADVERTISEMENT

Uhrin are și motive de bucurie. Slavko Perovic, cu 6 goluri marcate și el în Liga 1, poate juca diseară fără probleme după ce și-a revenit după lovitura puternică care l-a ținut o zi la spital din derby-ul cu FCSB, aşa cum a anunţat FANATIK.

”Vreau ca echipa mea să dea mai multe goluri. E primul meci în play-out, după care vine Cupa, e bine să avem un sezon bun.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă luăm Cupa, putem spune că ar fi un sezon bun. Încă avem multe probleme la Dinamo…”, a declarat Dusan Uhrin.

ADVERTISEMENT