Fotbal intern

DINAMO. Super fotbalist, refuzat de Anghelache

DINAMO. După a doua înfrîngere din acest sezon, 2-1 pe terenul lui CFR Cluj, a ieşit la iveală o mai veche problemă delicată a alb-roşiilor: axul central al defensivei. Cu Cordoş suspendat,...
19.10.2014 | 10:40
DINAMO Super fotbalist refuzat de Anghelache

DINAMO. După a doua înfrîngere din acest sezon, 2-1 pe terenul lui CFR Cluj, a ieşit la iveală o mai veche problemă delicată a alb-roşiilor: axul central al defensivei. Cu Cordoş suspendat, Stoican a început cu Bărboianu, acesta rămînînd totuşi o soluţie de avarie, şi Durimel, apărător care încă nu s-a ridicat la pretenţiile impuse de un club de talia lui Dinamo. Astfel, FANATIK.RO vă prezintă un episod incredibil care a presupus ratarea aducerii în “Ştefan cel Mare” a unui fundaş de naţională, Wilfried Kanon.

DINAMO. “Cîinii” continuă să sufere la capitolul scounting, asta chiar dacă actuala conducere din “Groapă” a decis înfiinţarea unui departament care să caute jucători talentaţi la preţuri modice. Implicarea excesivă a lui Constantin Anghelache în transferurile lui Dinamo îi dăunează clubului înfiinţat în 1948, unul dintre cazurile concrete fiind cel al lui Wilfried Kanon, fundaş de 21 ani care a fost recent convocat în naţionala mare a Coastei de Fildeş!

Kanon a ajuns în naţionala Coastei de Fildeş 

DINAMO. Situaţia precară a lui Dinamo din punct de vedere financar este cauzată şi de un managment defectuos din partea conducerii dinamoviste. Asta chiar dacă intrarea în insolvenţă urmează să îi aducă lui Ionuţ Negoiţă o mulţime de beneficii, printre care utilizarea unor jucători buni, precum Cosmin Matei, Valentin Lazăr, Marius Alexe şi Dorin Rotariu, contra unor salarii, cuprinse între 3.000 şi 7.000 euro. Doar că puterea sporită de care are parte Constantin Anghelache a stopat transferurile care să aducă jucători talentaţi, care să confirme, în “haită”. Iar ultimul caz deconspirat este cel al fostului fundaş de la Bistriţa, Wilfried Kanon, în prezent la Den Haag, prima divizie olandeză.

kanon

L-a vrut în probe! Jucătorul l-a refuzat

DINAMO. Contactul dintre cele două părţi s-a înteţit în vara anului 2013, cînd jucătorul de culoare era disponibil fără nici un ban, fiind liber de contract după eşecul de la Corona Braşov. Chiar dacă scouterii lui Dinamo i-au transmis preşedintelui dinamovist că jucătorul merită acontat, calităţile sale fiind evidente, Constantin Anghelache a refuzat propunerea propriilor colaboratori, cerîndu-i fundaşului de 21 de ani să se prezinte la probe! “Kanon a refuzat! Le-a transmis că nu este jucător de probe, a demonstrat, atît la Gloria Bistriţa, cît şi la Corona, că are calităţi pentru a ajunge un fotbalist bun, într-un campionat puternic. Şi, din păcate pentru Dinamo, acest lucru s-a confirmat, Kanon ajungînd în prima divizie olandeză şi a fost convocat la naţionala Costei de Fildeş, o echipă cu multe vedete”, au dezvăluit sursele din interiorul clubului dinamovist.

Kanon a fost dorit de Parma!

DINAMO. Calităţile fundaşului ivorian au fost observate şi de către reprezentanţi ai cluburilor din Italia, Kanon începînd cariera de jucător profesionist la Empoli. După un sezon perfect la Gloria Bistriţa, în care a fost monitorizat intens de către Parma, Wilfried Kanon a început tratativele cu formaţia din prima ligă italiană. Totul a fost sistat, conform surselor care au activat în 2012 la clubul ardelean, în momentul în care oficialii Bistriţei nu au dorit să renunţe la suma cerută pentru serviciile fundaşului, un milion euro! “Parma nu a dorit să achite aceşti bani, este un club care trece prin dificultăţi financiare, însă interesul formaţiei italiene este un argument puternic în vederea evidenţierii calităţilor pe care le are Kanon”, au încheiat persoanele din anturajul ivorianului.

Cu Vitinha a negociat la ASE!

Un alt episod haucinant s-a petrecut cu un jucător de la Ludogoreţ Razgrad, Vitor Tiago de Freitas Fernandes “Vitinha”, care a evoluat, în trecut, la CFR Cluj şi Concordia Chiajna. Oficialii lui Dinamo s-au arătat interesaţi de serviciile fundaşului stînga, nemulţumiţi, la vremea respectivă, de randamentul lui Steliano Filip şi, prin intermediul lui Constantin Anghelache, au decis să negocieze contractul cu fotbalistul portughez . Numai că, spre supriza jucătorului şi a agenţilor săi, tratativele s-au derulat în biroul profesorului de la Academia de Studii Economice! “Jucătorul şi impresarii lui au rămas uimiţi cînd au văzut unde negociază! Plus că tratativele au decurs într-un mod în care, după zece minute, jucătorul s-a ridicat nervos şi a plecat”, au încheiat sursele din anturajul lui Dinamo.

3947-132819-13vitinha2

5 meciuri are Wilfried Kanon în actualul sezon pentru Den Haag

2000 de euro este salariul oferit de Anghelache pentru serviciile lui Vitinha

Tags: