DINAMO. INCREDIBIL! Cu cît l-a VÎNDUT Negoiţă pe Essombe

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
26/07/2016, 16:06
DINAMO. INCREDIBIL! Cu cît l-a VÎNDUT Negoiţă pe Essombe

DINAMO. Marcel Essombe a rezistat la formaţia din “Ştefan cel Mare” un sezon, iar după decesul lui Patrick Ekeng le-a cerut oficialilor echipei antrenată de Ioan Andone să fie lăsat să plece.

DINAMO. Ioan Andone l-a anunţat pe fotbalistul în vîrstă de 28 de ani că nu mai intră în planurile lui pentru următoarea perioadă şi că-şi poate căuta un alt angajament. Astfel, Astra Giurgiu a negociat pentru transferul lui Marcel Essmobe, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord.

DINAMO. Desfiinţat de Marius Şumudică: “Nu are caracter!”

DINAMO. Marius Şumudică, tehnicianul campioanei României, chiar a rămas cu un gust amar după negocierile cu vîrful cu cetăţenie franceză. “Essombe e o enigmă prin tot ceeea ce face. M-am întîlnit cu el de şapte ori. I-am oferit un salariu de 10.000 de euro, faţă de 6.500 cît avea la Dinamo. Ne-am înţeles şi cu clubul dar el se joacă cu noi precum copiii mici. El nu are caracter şi nu am de ce să îmi doresc un asemenea jucător”, spunea Marius Şumudică în urmă cu o săptămînă.

51.000 de euro au intrat în contul “cîinilor”

DINAMO. Deşi transferul lui Essombe la Astra a picat, atacantul a reuşit să îşi găsească un angajament în Azerbaidjan. Fotbalistul în vîrstă de 28 de ani a semnat cu FC Qabala, iar FANATIK.RO a aflat suma pe care formaţia din “Ştefan cel Mare” a încasat-o în schimbul serviciilor lui Essombe. Oficialii echipei FC Qabala au plătit 51.000 de euro pentru fotbalistul care a evoluat în 29 de partide pentru Dinamo, a înscris 8 goluri şi a oferit o pasă decisivă.

600.000 de euro este cota lui Essombe, conform transfermarkt

Ştirea MOMENTULUI

Craiova – Concordia 0-1. Rezumatul partidei de pe “Ion Oblemenco”. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×