Sport
notix pixel id

Dinamo, inexistentă în meciurile din deplasare! Bilanțul catastrofal înregistrat de „câini”, în campionat

Dinamo trece prin momente fără precedent, formația din „Ștefan cel Mare” reușind contraperformanța de a nu obținute niciun punct în meciurile din deplasare, în actualul sezon de Liga 1.
21.01.2022 | 22:20
Dinamo inexistenta in meciurile din deplasare Bilantul catastrofal inregistrat de caini in campionat
Dinamo trece prin momente fără precedent, formația din „Ștefan cel Mare” reușind contraperformanța de a nu obținute niciun punct în meciurile din deplasare, în actualul sezon de Liga 1
ADVERTISEMENT

Dinamo a înregistrat o nouă înfrângere, în deplasare, contra celor de la FC Argeș, 1-2, și continuă forma slabă prin care trece de o lungă perioadă de timp.

Pentru FC Argeș, au marcat Alexandru Ișfan, în minutul 51, și Ionuț Șerban, în minutul 69. De cealaltă parte, unicul gol al lui Dinamo a fost semnat de Mirko Ivanovski, în minutul 86.

ADVERTISEMENT

Dinamo, inexistentă în meciurile din deplasare

Dinamo a disputat, în acest sezon de Liga 1, 11 partide în deplasare. Și a reușit contraperformanța de a le pierde pe toate, bilanțul punctele obținute din meciurile externe fiind zero.

Practic, este cel mai slab bilanț înregistrat de Dinamo, în campionat, în meciurile din deplasare, în cei 73 de ani de istorie.

ADVERTISEMENT

Meciurile disputate de Dinamo, în deplasare, în actualul sezon de Liga 1:

 • FC U Craiova – Dinamo 1-0
 • Chindia Târgoviște – Dinamo 1-0
 • Farul Constanța – Dinamo 3-0
 • FCSB – Dinamo 6-0
 • Universitatea Craiova – Dinamo 5-0
 • Gaz Metan – Dinamo 2-1
 • Sepsi Sfântu Gheorghe – Dinamo 4-1
 • FC Voluntari – Dinamo 2-1
 • Academica Clinceni – Dinamo 1-0
 • CS Mioveni – Dinamo 2-1
 • FC Argeș – Dinamo 2-1

Dinamo transferă jucători de la CFR Cluj

Formația bucureșteană trage din răsputeri pentru a nu retrograda, la finalul sezonului. Astfel că este foarte activă în actuala perioadă de mercato, reușind să aducă fotbaliști interesanți, cum ar fi portarul Cristiano Figueiredo de la campioana CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Echipa antrenată de Flavius Stoican încearcă să mai aducă, sub formă de împrumut, doi fotbaliști de la CFR Cluj. Este vorba despre mijlocașul Jonathan Rodriguez și atacantul Dusan Celar.

Până în acest moment, Dinamo a oficializat șapte transferuri: Tomozei (UTA Arad), R. Patriche (Clinceni), I. Jovanovici (Suduva), Pierret (Boulogne), Chesneau (Chiajna), Buleică (Viitorul Tg. Jiu) și Figueiredo (CFR Cluj).

ADVERTISEMENT

Dinamo se află pe loc de retrogradare

Dinamo se află pe penultimul loc din Casa Pariurilor Liga 1, cu doar 12 puncte obținute după 22 de meciuri jucate. În cazul în care va termina campionatul pe această poziție, trupa din „Ștefan cel Mare” va retrograda direct în eșalonul secund.

ADVERTISEMENT

În următorul meci din campionat, Dinamo o va întâlni, acasă, pe rivala FCSB. Partida este programată duminică, 30 ianuarie, la ora 20:00, pe stadionul „Arena Națională”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT