Sport

Coşmar fără sfârşit pentru Dinamo! “Câinii” pierd şi în faţa ultimei clasate cu jucători neplătiţi de 3 luni şi fără antrenor

Dinamo trece printr-un coşmar fără sfârşit. "Câinii" au pierdut împotriva Academicii Clinceni, ultima clasată din Liga 1, echipă neplătită de 3 luni şi fără antrenor.
03.12.2021 | 23:55
Cosmar fara sfarsit pentru Dinamo Cainii pierd si in fata ultimei clasate cu jucatori neplatiti de 3 luni si fara antrenor
ADVERTISEMENT

Pentru Dinamo continuă seria de coşmar, începută în luna august! “Câinii” au pierdut şi meciul cu Academica Clinceni, “lanterna roşie” din Casa Pariurilor Liga 1. O echipă fără antrenor, care trece printr-un proces de schimbare al conducerii şi în care jucătorii nu sunt plătiţi de trei luni.

Coşmar fără sfârşit pentru Dinamo! Înfrângere în faţa ultimei clasate, fără bani şi fără antrenor

Academica a obţinut la Giurgiu primul succes din actualul campionat. Echipa antrenată de John Ene s-a impus cu 1-0, fiind primul meci din actuala stagiune în care Clinceniul nu primeşte gol. Şi au trecut 18 etape.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Dinamo, echipă aflată cu salariile la zi, este fără succes de patru luni în Casa Pariurilor Liga 1. “Câinii” s-au impus ultima dată în meciul tur cu Clinceni, 3-1 în Şoseaua Ştefan cel Mare.

Dinamo, singura echipă din Liga 1 fără punct obţinut pe teren străin!

“Câinii” rămân fără niciun punct câştigat pe teren străin în actuala stagiune, fiind singura echipă din prima ligă aflată în această situaţie. Deşi, după ridicarea interdicţiei s-au realizat 15 transferuri, echipa este fără victorie de pe 2 august.

ADVERTISEMENT

În acest moment, Academica Clinceni s-a apropiat la două puncte de Dinamo, ambele formaţii având golaveraj identic, cu 13 goluri marcate şi 39 încasate. “Câinii” rămân la şase puncte de locul de baraj, ocupat de FC U Craiova.

Mircea Rednic a anunţat că nu pleacă! Mesaj de ameninţare pentru jucători

Mircea Rednic a spus clar la finalul meciului că nu va pleca. Iar Dinamo a schimbat până acum doi antrenori în actuala stagiune până la Rednic: Dario Bonetti şi interimarul Sorin Colceag. “Puriul” a venit în urmă cu 8 etape, însă victoria nu s-a legat.

ADVERTISEMENT

Pentru antrenorul dinamovist urmează o şedinţă furtunoasă pe care o va avea cu cei din conducerea clubului pentru o discuţie privind viitorul clubului. Dinamo are 43 de jucători pe lista pentru Liga 1, iar în pauza de iarnă această listă se va subţia serios.

În lotul lui Dinamo vor rămâne 25 de jucători!

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar de la club, a declarat că din partea a doua a sezonului, din lotul lui Dinamo vor face parte 25 de jucători, decizia fiind bazată pe criterii financiare.

ADVERTISEMENT

Pentru Dinamo mai urmează trei meciuri până la pauza de iarnă, din care Mircea Rednic speră să obţină puncte. “Câinii” vor evolua etapa viitoare pe teren propriu împotriva Chindiei Târgovişte, pe teren propriu.

“Câinii” mai au trei meciuri până la pauza de iarnă

CS Mioveni şi Farul Constanţa sunt ultimii adversari ai celor de la Dinamo din acest an. Sunt şanse minime ca echipa lui Rednic să părăsească locurile retrogradabile până la finalul anului, în condiţiile au de recuperat şase puncte şi au şi un meci mai mult disputat decât FC U Craiova.

În tur, Dinamo a pierdut atât cu Chindia, cât şi cu Mioveni şi Farul Constanţa. Singurele victorii ale “câinilor” în acest sezon au venit în primele trei etape când au trecut de Voluntari şi Academica Clinceni.

  • 39 de goluri a încasat Dinamo în 18 etape
  • 4 luni au trecut de la ultima victorie a lui Dinamo în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT