Sport

Jucătorii lui Dinamo se iau de adversari după înfrângerea de la Pitești: „Niște plângăcioși!”

Dinamo a pierdut primul meci al anului 1-2 cu FC Argeș, dar jocul ”câinilor” le dă speranțe fotbaliștilor și fanilor deopotrivă. Două faze fixe au decis soarta partidei.
21.01.2022 | 22:43
Jucatorii lui Dinamo se iau de adversari dupa infrangerea de la Pitesti Niste plangaciosi
Cesar Daniel Meza Colli si Balthazar Jean Phillipe Marie Pierret in meciul de fotbal dintre FC Arges si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, vineri 21 ianuarie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Dinamo a făcut încă un pas greșit 1-2 cu FC Argeș și situația în clasament se complică și mai mult pentru roș-albi. Schimbările de la nivelul lotului și a băncii tehnice nu au adus revirimentul mult așteptat.

În ciuda eșecului, ”câinii” au lăsat o impresie bună, dar punctele nu se adună în clasament și spectrul retrogradării ”apasă” tot mai greu.

ADVERTISEMENT

Răzvan Patriche se jură că nu a faultat

Defensiva l-a trădat pe Flavius Stoican la primul meci oficial în noul mandat pe banca lui Dinamo. FC Argeș s-a impus după două faze fixe, dar lucrurile puteau să arate cu totul altfel dacă centralul nu anula un gol perfect valabil al lui Cosmin Matei.

Per ansamblu, Dinamo a arătat o altă atitudine, în care a dominat pe alocuri înfruntarea. Greșelile personale au direcționat, însă, cele trei puncte către echipa din Trivale.

ADVERTISEMENT

Proaspăt achiziționat, Răzvan Patriche a avut o intervenție neglijentă la un duel cu Cristi Dumitru și centralul Marcel Bârsan a dictat penalty, însă doar după ce a fost atenționat de arbitrul asistent. Fotbalistul este de părere că atacantul piteștean a simulat în acea fază.

”N-a fost nici un duel (cu Cristi Dumitru – n.r.), a intrat în mâinile mele, n-am avut intenția să-l lovesc. Și noi am avut gol valabil, e frustrant, mai ales când se întâmplă împotriva ta. Am luat două goluri în faze fixe, e păcat.

ADVERTISEMENT

Este un rezultat nemeritat, având în vedere ce penalty au primit! Eu eram cu mâinile pe sus, îi spuneam portarului că poate să iasă, iar el a intrat în mâna mea și s-a aruncat pe jos. Niște plângăcioși! Ce să mai zic? Asta este… N-a fost niciun duel! El a intrat în mâna mea.

Arbitrul mi-a spus că are dreptate! Eu n-am avut nicio intenție să-l lovesc, doar am stat cu mâinile sus. Am înțeles că și noi am avut gol valabil la Matei.

ADVERTISEMENT

Situația este aceeași ca și până acum, mai sunt puncte în joc, trebuie să le câștigăm. Timpul este foarte scurt, dar sperăm să ne omogenizăm cât mai repede”, a declarat Răzvan Patriche.

Balthazar Pierret: ”Nu ne cunoaștem între noi”

La prima apariție în noul an, în primul 11 al lui Dinamo și-a făcut apariția și francezul Balthazar Pierret, ajuns în Ștefan cel Mare de doar câteva zile.

Apărătorul spune că Dinamo putea obține mai mult dacă jucătorii s-ar cunoaște, însă timpul de omogenizare a echipei a fost prea scurt.

”Nu ne cunoaștem între noi, încă. Am ajuns în România de cinci zile, după ce ne vom cunoaște între noi, va fi mai bine. Cred că ne-am arătat calitățile și puteam să obținem un punct, dar trebuie să muncim mai mult.

Probabil că meritam mai mult. Dacă vom munci, vom avea și rezultate. Ca să înscriem trebuie să ne creăm mai multe ocazii. Obiectivul nostru este să salvăm clubul, nu doar sezonul”, a punctat Balthazar Pierret.

ADVERTISEMENT
Tags: