Fotbal intern

Dinamo insistă pentru transferul lui Denis Haruț! Cât vrea Timișoara pe fundaș!

24.06.2018 | 16:04
Dinamo insista pentru transferul lui Denis Harut Cat vrea Timisoara pe fundas
ADVERTISEMENT

Florin Bratu își creionează în aceste zile lotul care formația din Ștefan cel Mare va ataca sezonul 2018-2019. Dinamo insistă pentru transferul lui Denis Haruț, de la Timișoara, pentru postul de fundaș dreapta, dar are și o altă variantă.

Clubul bănățean nu vrea să renunțe gratis la fotbalist, mai ales că banii ar ajuta la plata restanțelor către ceilalți jucători.

ADVERTISEMENT

Accidentarea horror din final de sezon

Denis Haruț este unul dintre cei mai promițători fundași din Liga 1. Fotbalistul de 19 ani evoluează apărător lateral dreapta și a impresionat în sezonul recent încheiat. Din păcate, pe finalul acestuia, el a fost protagonistul unui episod nedorit. În partida cu Sepsi, Haruț s-a lovit cap în cap cu Benjamin Kuku și a rămas inconștient pe gazon.

Medicii de pe ambulanță au intervenit rapid și a fost transportat de urgență la spital. Din fericire, accidentarea nu a avut urmări grave, iar fotbalistul a ieșit rapid din spital, revenind la antrenamente alături de colegi.

ADVERTISEMENT

Dinamo insistă pentru transferul lui Denis Haruț! Prețul este rezonabil

Evoluțiile constant bune ale fundașului au atras atenția celor de la Dinamo București. Florin Bratu, care apreciază foarte mult tinerii jucători, și-a dat acordul pentru ca formația din Ștefan cel Mare să încerce aducerea lui Haruț. Dinamoviștii ar fi vrut să îl ia la pachet cu un alt fotbalist foarte promițător al Timișoarei, Cosmin Bârnoi, care s-a aflat în trecut și pe lista celor de la FCSB!

Doar că Dinamo dorea să îi ia gratis pe cei doi și să le ofere bănățenilor procente din viitoarele transferuri. Timișoara a fost foarte tranșantă și a cerut câte 200.000 de euro pentru fiecare dintre fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Acum, conform informațiilor FANATIK.RO, Timișoara a devenit mai deschisă la negocieri pentru Haruț. ‘’Câinii’’ au neapărată nevoie de un fundaș dreapta, iar Haruț poate varianta ideală. Timișoara e dispusă să cedeze din pretenții pentru ca mutarea să se perfecteze, ultima sumă pe care bănățenii ar accepta-o fiind 150.000 de euro. Pe de altă parte, conform informațiilor noastre, dinamoviștii se află în negocieri avansate cu un alt apărător dreapta, iar șansele ca acesta să semneze săptămâna viitoare sunt foarte mari.