Fotbal intern

Dinamo insistă pentru transferul unui atacant: “El este singurul care ne mai poate ajuta acum!”. Exclusiv

25.02.2021 | 18:45
Dinamo insista pentru transferul unui atacant El este singurul care ne mai poate ajuta acum Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo are mari probleme în atac după accidentarea lui Adam Nemec și insistă pentru transferul lui Yazalde, Portughezul în vârstă de 32 de ani este liber de contract și cunoaște bine campionatul României. 

Yazalde a mai evoluat în Casa Pariurilor Liga 1 la Astra Giurgiu, Gaz Metan Mediaș și Hermannstadt. Atacantul s-a despărțit de sibieni în luna octombrie a anului trecut. Ultima dată la Najran, în Arabia Saudită, Yazalde a rămas liber de contract și este o țintă pentru “câini”.

ADVERTISEMENT

Dinamo vrea să îl transfere pe Yazalde: “Doar el ar putea să vină!”

Managerul sportiv al lui Dinamo, Marius Nicolae, a declarat pentru FANATIK că Yazalde este singurul transfer pe care Dinamo îl mai poate face în această perioadă, în condițiile în care pot fi semnați doar jucători liberi de contract. Iar oficialii lui Dinamo caută jucători care să fie pregătiți și să nu aibă nevoie de adaptare:

“Avem probleme în atac. Este un post deficitar pentru noi și referitor la transferuri doar Yazalde ar putea să vină. Cunoaște bine campionatul României, este pregătit din punct de vedere fizic, sper că putem să ajungem la un numitor comun. 

ADVERTISEMENT

Nu putem transfera jucători care au nevoie de timp de adaptare, de pregătire, pentru că avem nevoie acum de soluții. Mi-aș dori să îl putem lua, este singurul jucător care ne-ar putea ajuta acum”, a spus Marius Nicolae pentru FANATIK.

Dinamo insistă pentru transferul unui atacant:
Dinamo insistă pentru transferul unui atacant: “El este singurul care ne mai poate ajuta acum!”. Sursa: sportpictures.ro

Adam Nemec, accidentat! Va lipsi o lună de pe gazon

Adam Nemec s-a accidentat în finalul meciului din campionat cu Sepsi Sf. Gheorghe, încheiat la egalitate, scor 0-0. Atacantul mai stă pe tușă aproximativ o lună de zile și Dinamo este vulnerabilă în atac.

ADVERTISEMENT

Jerry Gane îi are pe postul de atacant central doar pe Magaye Gueye și pe tânărul Giani Stere, venit în februarie la Dinamo. La ultimul meci de campionat, 0-2 cu Astra, Gane l-a folosit pe Jonathan Morsay în atac, alături de Gueye.

Dinamo, fără șut pe poartă cu Astra Giurgiu

Pentru Dinamo urmează o perioadă aglomerată cu meciuri în Liga 1 și Cupa României, care a rămas singurul obiectiv de performanță al “câinilor”. Echipa lui Jerry Gane speră să câștige Cupa României, iar primul pas îl poate face joi, 4 martie, când joacă în sferturi cu Dunărea Călărași.

ADVERTISEMENT

În campionat, lucrurile sunt dificile pentru “câini”. Înfrângerea de la Giurgiu cu 0-2 a redus mult șansele de play-off și evoluția dinamoviștilor a stârnit îngrjiorare. Nu au tras niciun șut pe spațiul porții, iar în acest moment echipa este mai aproape de locurile de baraj decât de play-off.

  • 23 de goluri a marcat Dinamo în cele 24 de etape
  • 4 etape fără victorie au adunat “câinii” 
ADVERTISEMENT