Sport

Dinamo, interzisă în play-off-ul Liga 2 Casa Pariurilor după un penalty refuzat la ultima fază a meciului cu Slatina: „Mi-a dat un pumn în nas!”. Video

Dinamo putea primi o lovitură de la unsprezece metri la ultima fază a meciului cu CSM Slatina, din etapa a 12-a din Liga 2 Casa Pariurilor.
27.10.2022 | 21:20
Dinamo interzisa in playofful Liga 2 Casa Pariurilor dupa un penalty refuzat la ultima faza a meciului cu Slatina Mia dat un pumn in nas Video
Dinamo are 17 puncte după 9 etape în Liga 2 Casa Pariuriurilor. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo rămâne fără înfrângere în ultimele cinci meciuri, după 0-0 cu Slatina, însă „câinii” puteau urca pe loc de play-off la ultima fază a meciului.

Dinamo, privată de un penalty clar la ultima fază a meciului cu Slatina

Dinamo se află pe locul 9 în Liga 2 Casa Pariurilor, după semișecul cu CSM Slatina, fosta echipă a lui Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

„Alb-roșii” au fost însă dezavantajați clar chiar în prelungirile partidei. Centralul Vlad Baban nu a fluierat nimic la o fază la care portarul slătinenilor a ieșit greșit pe respingere și l-a lovit în cap pe atacantul Alexandru Pop.

Faza la care Dinamo trebuia să primească penalty în minutul 90+4
Faza la care Dinamo trebuia să primească penalty în minutul 90+4.

Arbitrul partidei a arătat doar corner, deși faultul portarului Ionuț Pop a fost unul clar.

Alexandru Pop: „Portarul advers mi-a dat un pumn în nas la ultima fază”

Golgheterul lui Dinamo a explicat ce s-a întâmplat la acea fază și e convins că arbitrul trebuia să arate punctul cu var.

ADVERTISEMENT

„Portarul advers mi-a dat un pumn în nas la ultima fază, o fi atins el și mingea, dar m-a lovit în careu. Nu am reproșuri, eu trebuia sa rezolv meciul, la acea ratare cu poarta goală”, a declarat atacantul dezamăgit.

Alexandru Pop e în continuare optimist și crede cu tărie că Dinamo poate prinde un loc de play-off: „Oricum, luptăm pentru play-off. Suntem o familie, ceea ce nu eram la început. Ne-a luat ceva până ne-am cunoscut”.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă, reacție după faza penalty-ului: „Pop are și sânge la nas”

Ovidiu Burcă nu a vrut să comenteze foarte mult arbitrajul, însă a dezvăluit că jucătorul său a fost lovit puternic de către portarul Slatinei: „Nu știu dacă a fost sau nu penalty. Cei care au revăzut faza mi-au spus că a fost.

Pop are și sânge la nas. S-a terminat, arbitrul așa a decis. Nu vreau să discut despre arbitraj”, a spus antrenorul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT