Sport

Dinamo, interzisă pe “Arcul de Triumf” în derby-ul cu CSA Steaua?! Administratorii arenei se tem că ultraşii vor face prăpăd. Conducerea “câinilor” confirmă Fanatik. Update exclusiv

Dinamo s-a calificat în play-off şi speră să rămână pe "Arcul de Triumf" şi pentru meciurile decisive pentru promovare. Dar, cel mai probabil, vor avea interzis în derby-ul cu CSA.
13.03.2023 | 17:30
Dinamo interzisa pe Arcul de Triumf in derbyul cu CSA Steaua Administratorii arenei se tem ca ultrasii vor face prapad Conducerea cainilor confirma Fanatik Update exclusiv
Jucătorii dinamovişti se bucură după calificarea în play-off. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
13-03-2023
15:20

Conducerea lui Dinamo confirmă Fanatik: "Meciul cu CSA Steaua încercăm să-l jucăm pe Arena Naţională!"

Conducerea lui Dinamo confirmă informaţiile oferite de FANATIK. Vlad Iacob, administratorul special al echipei, a declarat că încearcă să mute derby-ul cu CSA Steaua pe Arena Naţională: 

„Tragerea la sorți e bună pentru Dinamo. Meciurile cu adversarii mai bine clasați sunt pe final. E bine pentru noi. Ne așteptăm să avem un număr mare de fani în play-off. Vrem să jucăm tot pe «Arcul de Triumf», dacă se poate. Meciul cu CSA Steaua încercăm să-l jucăm pe Arena Națională”, a spus Iacob pentru Gsp

Dinamo a remizat în ultima etapă din sezonul regulat, scor 1-1, cu Poli Timişoara. “Câinii” au obţinut in extremis calificarea în play-off, profitând de jocul rezultatelor, după un final cu mari emoţii.

Dinamo, interzisă pe “Arcul de Triumf” în derby-ul cu CSA Steaua?!

Atmosfera a fost electrizantă pe stadionul “Arcul de Triumf” şi oficialii dinamovişti speră ca şi meciurile din play-off să poată să le dispute pe cocheta arenă din nordul Capitalei. Însă, una dintre partide este aproape imposibil să se joace pe “Arc”.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, administratorii arenei le-au transmis celor de la Dinamo că derby-ul cu CSA Steaua din play-off nu se va disputa pe “Arcul de Triumf”. Ei se tem că ultraşii celor două formaţii vor face pagube importante arenei.

Pe Arena Naţională a fost război la meciul direct

Confruntarea din sezonul regulat s-a disputat pe Arena Naţională şi în tribune a fost un adevărat război. Au fost 23.000 de oameni, iar jandarmii au fost nevoiţi să intervină în peluza oaspete şi înainte şi după terminarea meciului.

ADVERTISEMENT

Ultraşii celor de la CSA Steaua şi cei de la Dinamo au aruncat cu fumigene şi cu petarde unii în ceilalţi, iar la pauză, cei din Peluza Sud s-au bătut cu jandarmii. Au fost dictate amenzi care au ajuns, cumulat, la 100.000 de lei.

Îngrijorarea celor care administrează “Arcul de Triumf” este îndreptăţită având în vedere precedentul. Prima variantă pentru desfăşurarea derby-ului ar fi tot Arena Naţională. În tur, dinamoviştii şi-au scos banii din închirierea stadionului şi de această dată sunt şanse să vină şi mai mulţi suporteri la stadion.

ADVERTISEMENT

Dinamo, la un punct de locurile de baraj!

În ceea ce priveşte celelalte meciuri din play-off, Dinamo are şanse bune să le joace pe “Arc”, chiar dacă prioritate au meciurile de rugby. Până acum, “câinii” au găzduit trei confruntări pe arena din nordul Capitalei.

Dinamo intră în play-off de pe locul 6, cu 31 de puncte. “Câinii” se vor duela cu CSA Steaua, Poli Iaşi, Oţelul Galaţi, Unirea Dej şi Gloria Buzău pentru locurile de promovare directă sau cele de baraj.

ADVERTISEMENT

În play-off-ul din Liga 2 Casa Pariurilor, punctele nu se înjumătăţesc. Chiar şi aşa, Dinamo este la un punct de un loc de baraj, iar în condiţiile în care CSA Steaua nu are drept de promovare, “câinii” trebuie să depăşească doar unul dintre adversari pentru a juca barajul.

  • 7500 este capacitatea arenei “Arcul de Triumf”
  • 37.000.000 de euro a costat reconstruirea stadionului
ADVERTISEMENT