Sport

Dinamo intră în insolvenţă, Pablo Cortacero iese la atac! Mesajul acţionarului majoritar. Exclusiv

Dinamo este aproape de insolvenţă, iar Pablo Cortacero agită din nou apele în Şoseaua Ştefan cel Mare. FANATIK publică scrisoarea acţionarului majoritar.
21.06.2021 | 15:07
Dinamo intra in insolventa Pablo Cortacero iese la atac Mesajul actionarului majoritar Exclusiv
Dinamo intră în insolvenţă, Pablo Cortacero iese la atac! Mesajul acţionarului majoritar. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo intră în insolvenţă, Pablo Cortacero iese la atac!

Pablo Cortacero este acţionarul majoritar de la Dinamo, însă ultima dată la club a fost în luna decembrie a anului trecut. Din când în când, ibericul mai dă câte un mesaj în care îşi anunţă revenirea la club şi faptul că va prelua controlul.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi luni, cu câteva ore înainte de şedinţa Consiliului de Administraţie de la club. Pablo Cortacero le-a trimis membrilor CA o scrisoare prin care solicită o convocare a adunării extraordinare a acţionarilor.

ADVERTISEMENT

FANATIK publică scrisoarea lui Pablo Cortacero către membrii CA de la Dinamo

Acţionarul majoritar vrea să îi demită pe actualii membri ai consiliului de administraţie. FANATIK publică scrisoarea trimisă de Pablo Cortacero membrilor CA, care se reunesc într-un moment foarte dificil pentru club:

“Stimaţi domni,

În numele companiei Lotus Perfect Products SRL, proprietarul a 72,8% din SC DINAMO 1948 SA, în conformitate cu legea societăților de capital și în virtutea puterilor pe care le dețin, vă scriu pentru a solicita ca, odată evaluată situația dificilă actuală a clubului, să procedați cât mai curând posibil la convocarea unei adunări extraordinare a acționarilor în care următoarele puncte de ordine pot fi discutate urgent.

ADVERTISEMENT

1 – Demiterea actualilor membri ai consiliului de administrație al companiei SC DINAMO 1948 SA și alegerea de noi membri în consiliul de administrație al acestuia.

2 – Discuție privind situația economică a companiei și prezentarea și adoptarea de propuneri pentru viabilitatea și stabilitatea viitoare a companiei și a clubului.

ADVERTISEMENT

În speranța că această cerere va putea fi procesată urgent și adunarea extraordinară a acționarilor convocată în cel mai scurt timp legal posibil,

Cele mai bune gânduri,

Lotus Perfect Products SRL
Pablo Manuel Fernandez Cortacero
Preşedinte”

Pablo Cortacero se semnează preşedinte, dar este doar împuternicit!

Pablo Cortacero se semnează ca fiind preşedintele societăţii care deţine 72,87% din acţiunile de la Dinamo, Lotus Perfect Products SRL. Însă, din informaţiile noastre el are calitatea de împuternicit şi nu poate să înstrăineze acţiunile fără acordului fostului vânzător, adică George Drăghia, nimeni altul decât săgeata lui Negoiţă.

ADVERTISEMENT

Dinamo este într-o situaţie foarte dificilă, fiind aproape de intrarea în insolvenţă, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Dusan Uhrin a confirmat la plecarea în Turcia că echipa va intra în insolvenţă şi nu ştie pe ce jucători se va putea baza în viitorul sezon:

Uhrin: “Va fi insolvență, vom vedea apoi ce se va întâmpla”

„Intrăm în insolvență, e 90%. Dar este mai bine pentru Dinamo, așa putem transfera jucători. Voi aștepta să văd ce se întâmplă. E sigur că intrăm în insolvență. Am avut o întâlnire cu fanii.

Va fi insolvență, vom vedea apoi ce se va întâmpla. Este un proces, dar nu pot discuta despre asta. Trebuie să așteptăm să se încheie. Cred că e cea mai bună opțiune pentru Dinamo, pentru că așa vom putea transfera jucători”, a spus Uhrin.

  • 550.000 de euro a plătit Pablo Cortacero pentru pachetul majoritar de la Dinamo
  • 72,87% din acţiunile de la Dinamo sunt deţinute de Cortacero
ADVERTISEMENT