Sport

Dinamo, învinsă de ultima clasată din Liga 2! Meci de coșmar pentru „câinii” lui Zeljko Kopic

Seria de înfrângeri continuă pentru Dinamo. „Câinii” roșii au pierdut meciul amical în fața ultimei clasate din Liga a 2-a.
21.03.2024 | 16:52
Dinamo invinsa de ultima clasata din Liga 2 Meci de cosmar pentru cainii lui Zeljko Kopic
Seria de înfrângeri continuă pentru Dinamo. „Câinii” roșii au pierdut meciul amical în fața ultimei clasate din Liga a 2-a. Sursa foto:sportpictures
ADVERTISEMENT

După ce au primit vestea că vor avea stadion nou, fanii „roș-albilor” nu au puterea să zâmbească. Cu 7 jucători absenți din cauza convocărilor la echipele naționale, Dinamo s-a făcut de râs în amicalul disputat cu Progresul Spartac. Echipa antrenată de Zeljko Kopic a pierdut meciul cu scorul de 3-4.

Progresul Spartac a pus punct seriei negative de 26 de meciuri fără victorie

Odată cu victoria în fața „câinilor”, Progresul Spartac a reușit să pună punct unei serii negative. Echipa bleu-albastră nu mai câștigase un meci de 26 de partide.

ADVERTISEMENT

Ultima victorie a celor de la Progresul Spartac a avut loc la data de 29 iulie 2023, când au câștigat cu scorul de 2-1 în fața celor de la Înainte Modelul, tot într-un meci amical

Formația din București e singura echipa care nu a reușit să bifeze o victorie în Liga 2, fiind pe ultimul loc la finalul sezonului regulat cu doar un singur punct.

ADVERTISEMENT

Dinamo – Progresul Spartac 3-4

„Victorie în amicalul cu Dinamo București

O ploaie de goluri astăzi la Săftica în meciul pregătitor al bleu-albaștrilor împotriva celor de la Dinamo, în care nu mai puțin de șapte reușite au avut loc de-a lungul celor două reprize de 45 de minute, dintre care marginal mai multe ale formației noastre.

Băieții lui Andrei Erimia au avut parte de un test dificil astăzi, cum pe lângă câțiva juniori, alb-roșii au utilizat, în mare, seniori care au înregistrat un număr bun de minute în Superligă sezonul acesta.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, jocul a fost unul echilibrat astăzi, fiecare dintre cele două echipe având, alternant, momente bune de inițiativă ofensivă. Chiar și așa, tabela a fost deschisă de-abia în minutul 34 prin Andreas Chirițoiu, intrat cu zece minute mai devreme datorită unei întinderi suferită de Răzvan Stîngă, ca mai apoi Andrei Florescu să ne dubleze avantajul câteva minute mai târziu, marcând în poarta clubului său de origine de la punctul cu var.

Astrit Selmani a păstrat dinamoviștii în joc printr-o reușită rapidă, înscrisă înainte de pauză.
Răzbunându-și numărul regretabil de șanse bune ratate în acest sezon, ofensiva bleu-albastră a continuat să preseze cu brio și în a doua repriză, același Chirițoiu făcând dubla la câteva minute după revenirea de la vestiare , Selmani acceptându-i provocarea, reușind și el o dublă a sa, trei minute mai târziu.

ADVERTISEMENT

Cu douăzeci de minute înainte de final, Chirițoiu și-a continuat ziua de vis completându-și hat-trick-ul, în timp ce Petre Neagu urma să stabilească scorul final: o victorie cu 4-3 pentru Progresul.

Felicitări băieți! Multă baftă în Play-Out!”, a fost mesajul celor de Progresul Spartac pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: