Fotbal intern

Ionuţ Negoiţă, despre legătura lui cu suporterii de la protest: “Nu sînt în cele mai bune relaţii cu ultraşii din galerie!”

DINAMO. Update / Ionuţ Negoiţă, finanţatorul lui Dinamo, a remis un comunicat prin care susţine că nu are nicio legătură cu prezenţa galeriei "cîinilor" la protestele din Piaţa Victoriei....
02.02.2017 | 10:31
Ionut Negoita despre legatura lui cu suporterii de la protest Nu sint in cele mai bune relatii cu ultrasii din galerie

DINAMO. Update / Ionuţ Negoiţă, finanţatorul lui Dinamo, a remis un comunicat prin care susţine că nu are nicio legătură cu prezenţa galeriei “cîinilor” la protestele din Piaţa Victoriei.

”Avînd în vedere calomniile vehiculate azi-noapte, potrivit cărora eu sau cineva din familia mea ar avea vreo legătură cu grupurile de huligani şi elementele antisociale care au deturnat protestul paşnic desfăşurat ieri, în Capitală, sînt absolut nevoit să fac următoarele precizări:

– Nu am avut, nu am şi nici nu voi avea niciun fel de legatură cu acţiunile grupărilor violente, indiferent dacă din acestea fac parte susţinători ai echipei Dinamo sau ai oricărei alte echipe.

– Consider că aceia care promoveaza aceste CALOMNII în spaţiul public, fără a avea nici cel mai mic motiv, într-un moment de maximă emoţie şi încărcătură socială, sînt iresponsabili, manipulatori şi rău intenţionaţi, provocîndu-mi mie şi familiei mele grave prejudicii. Pe absolut toţi cei care dau dovadă de această iresponsabilitate îi voi acţiona în instanţă.

– În ceea ce priveşte declaraţiile şocante făcute de fosta mea soţie, sînt consternat de inconştienţa de care aceasta dă dovadă, de felul şi de momentul ales pentru a-şi duce mai departe vendeta personală împotriva mea. Ne vom vedea în instanţă.

– Hotelurile pe care le deţin, absolut toate, sînt monitorizate video şi îmi exprim întreaga disponibilitate de a pune la dispoziţia oricui probele video ce atestă că aberaţiile potrivit cărora în aceste locuri s-ar fi organizat aceste manifestări violente sînt nişte calomnii incredibile.

– Sînt ferm convins că instituţiile statului au toate informaţiile care pot lămuri ce s-a întîmplat ieri-seară şi care este adevărul legat de evenimentele regretabile petrecute. Mai mult, le rog public să facă lumină cît mai repede în această situaţie şi să lămurească urgent opinia publică.

– Cred că este important să se cunoască faptul că nici eu şi nici fratele meu nu facem obiectul niciunui dosar de urmărire penală care să intre sub incidenţa ordonanţelor emise de guvern. Acest lucru poate fi confirmat de instituţiile statului.

Mă voi adresa, zilele acestea, Consiliului Naţional al Audiovizualului pentru a-i cere să ia atitudine faţă de linsajul mediatic la care am fost supus în seara zilei de 1.02.2017.

În încheiere, reiterez că nu există nici cea mai mică legatură între mine şi familia mea cu ceea ce s-a întîmplat azi-noapte.

Ionuţ Negoită 
2.02.2017″

……………..

DINAMO. Numele lui Ionuţ Negoiţă, finanţatorul formaţiei din “Ştefan cel Mare”, a fost implicat în scandalul provocat de suporterii echipelor de fotbal la protestele care au avut loc miercuri seara. (VEZI DETALII)

DINAMO. Protestele care au avut loc în Piaţa Victoriei au fost stricate de galeriile echipelor din Capitală, iar apoi a apărut informaţia că Ionuţ Negoiţă ar fi în spatele huliganilor.

DINAMO. Patronul lui Dinamo a vorbit despre prezenţa suporterilor în Piaţa Victoriei. “Nu am nici o legătură cu cei care au creat violenţele de aseară. Nu sînt în cele mai bune relaţii cu ultraşii din galerie, e o minciună galucinantă că ar fi fost înaintea manifestaţiei la hotel. Din cîte ştiu eu, ei au ajuns în Piaţa Victoriei de al meciul de baschet al lui Dinamo, în nici un caz de la hotelul meu şi al fratelui”, a spus Ionuţ Negoiţă, conform gsp.