DINAMO. Ironii pentru rivală: "Şi anul trecut trebuiau să câştige campionatul!"

DINAMO. Laurenţiu Brănescu, portarul formaţiei din Ştefan cel Mare, i-a irnoizat pe rivalii de la Steaua pentru ratarea titului. Totodată, acesta a vorbit şi despre eventuala venire a lui Teixeira în Ştefan cel Mare:

"Din vorbe, şi anul trecut trebuiau să câstige campionatul, şi anul ăsta trebuiau, şi nu l-au castigat. Fotbalul se joacă pe teren, nu pe transfermarket sau calcio mercato. Teixeira este un jucător senzaţional. A demonstrat-o în ultimii ani în România la Petrolul, la Astra. Cred că ne-ar fi de mare ajutor, având în vedere că avem o echipă foarte tânără şi ne dorim să vină pentru că orice jucator cu experienta ne poate ajut.

Am văzut mai multe scenarii, cum şi Iaşiul, dacă ar aduna punctele ar fi campioana României. Nu prea înţeleg acest sistem, nu prea înţeleg regulamentul, dar nu mă interesează. Până la urmă, e bine că nu trebuie să meargă Dinamo la TAS pentru că ar fi bani cheltuiţi degeaba", a declarat Laurenţiu Brănescu la Dolce Sport.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933