Dinamo, ironizată de Vasile Miriuță: ”Se bat cu noi la evitarea retrogradării”

corespondenta din SPANIA
Cristi Coste    Diana Flintoacă   
în Dinamo
14/01/2020, 19:53
Dinamo, ironizată de Vasile Miriuță: ”Se bat cu noi la evitarea retrogradării” corespondenta din SPANIA

Vasile Miriuță a fost dat afară de la Dinamo în urmă cu doi ani pentru a ratat play-off-ul. Practic, el a fost primul antrenor care a ratat obiectivul principal al lui Dinamo în ultimii ani. Unul rușinos pentru un club care este numit în continuare mare în Casa Pariurilor Liga 1, cu o istorie importantă în spate.

Vasile Miriuţă râde de Dinamo. “N-am prinţi, şeici sau investitori maghiari să le aduc”

De atunci însă, “câinii” au ratat mereu prezenţa în primele şase echipe la finalul sezonului regular, iar probabilitatea este extrem de mare ca situaţia să se repete.

Miriuță a revenit în urmă cu o săptămână la Hermannstadt după ce s-a despărțit de ungurii de la Kisvarda.

Antrenorul a vorbit marţi în cantonamentul din Spania despre echipa din Ștefan cel Mare pe care spunea că o susține din copilărie.

”De la locul 7 în jos, toți intră în horă. Sută la sută și Dinamo va fi în lupta pentru evitarea retrogradării. Nu e o surpriză că acolo se merge din rău în mai rău! Nu mă mai miră, sincer. Nu mă așteptam să se schimbe ceva în bine, totul e așa cum anticipam.

N-am niciun prinț sau șeic, investitor maghiar sau german să-l aduc la Dinamo. Mai bine tac. Eu sper să vină cineva salvator să preia Dinamo. Doar așa poate să-și revină. Dinamo e superbrand, păcat că se duce la vale”, a declarat Vasile Miriuță.

Hermannstadt a pierdut primul amical din 2020, 1-2 cu Winterthur, locul 6 în a doua ligă din Elveția.

Dinamo a ajuns în cursul zilei de luni în Spania, iar marţi a efectuat şi primul antrenament pe tărâm iberic.

“Câinii” urmează să evolueze în primul lor amical al iernii miercuri, în faţa celor de la Dynamo Dresda (locul 18 în a doua ligă din Germania).

 

Închide ×