Fotbal intern

Dinamo își întărește apărarea. A luat un titular de bază din Liga 1

01.07.2018 | 13:24
Dinamo isi intareste apararea A luat un titular de baza din Liga 1

Dinamo își întărește apărarea. A luat un titular de bază din Liga 1, mai exact de la Gaz Metan Mediaș. Giorgos Katsikas și Jaime Penedo, oameni de bază în defensivă, au semnat și ei prelungirea contractelor așa că, luând în considerare și acest, deocamdată, ultim transfer, și-ar definitiva, în cea mai mare măsură, compartimentul defensiv.

După achizițiile lui Mircea Axente (atacant, 31 de ani împliniți pe 14 martie) și Deian Sorescu (mijlocaș dreapta, 21 de ani va împlini pe 29 august), Dinamo a obținut și semnătura unuia dintre liderii de la Gaz Metan Mediaș, Sergiu Popovici, mutare anunțată de FANATIK.RO încă din urmă cu 3 săptămâni.

Dinamo își întărește apărarea. A luat un titular de bază din Liga 1

Liber de contract începând cu 30 iunie, Sergiu Popovici (25 de ani împliniți pe 23 martie) a semnat sâmbătă seară un contract pe doi ani, cu un salariu, pentru primul an, de 4.500 de euro plus bonusuri de preformanță.

Dinamo își întărește apărarea cu Sergiu Popovici, titular de bază la Gaz Metan Mediaș sezonul trecut
Dinamo își întărește apărarea cu Sergiu Popovici, al treilea transfer al verii, după Mircea Axente și Deian Sorescu

Sergiu Popovici va pleca într-un stagiu de pregătire cu noua sa echipă, în Polonia (1-12 iulie), la Gniewino, prevăzut cu 4 meciuri amicale.

  • 2 iulie: Olimpia Elblag (Polonia 3, locul 6)
  • 5 iulie: Arka Gdynia (Polonia 1, locul 12)
  • 8 iulie: Zaglebie Lubin (Polonia 1, locul 7)
  • 11 iulie: Jagiellonia (Polonia 1, locul 2)

Sergiu Popovici este un jucător polivalent de bandă stânga, poate fi folosit atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș. A ma i jucat până acum ăn cariera sa la Flacăra Făget, SC Vaslui, Voința Sibiu, Academica Argeș, FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș.

  • Citește și dezvăluirile lui Mitică fost la Ligă: „Dragomir, culise incredibile. «Borcea a ameninţat că se aruncă de la etaj!»”
  • Citește și crucește-te: „Explicație halucinantă a unui politician rus despre eliminarea Germaniei. «De aceea au pierdut!»”
  • Citește și povestea cutremurătoare a lui „Adnan Januzaj, belgianul cu bunici turci și părinți albanezi care a învins Anglia”

„În săptămânile următoare vor mai urma și alte transferuri. Obiectivul meu și al jucătorilor, în prima fază, e de a ne califica în play-off. Știm că nu e ușor și că e un drum anevoios, dar am în vedere în munca noastră de aici. Bugetul este sensibil diminuat, e adevărat, dar sunt un antrenor ambițios care transmite că trebuie să ne intereseze mai puțin această parte” – Florin Bratu

Ne pregătim intens, iar dacă vor mai fi transferuri, vom vedea, în funcţie de ce-şi doreşte şi antrenorul. Eu cred că şi Florin Bratu vrea să obţină maximum din ceea ce are la dispoziţie. Am mare încredere în el, a făcut senzaţie pe final. Sperăm să facă la fel şi în sezonul următor. Nu promitem marea cu sarea, dar am încredere că Florin va şti să scoată tot ceea ce e mai bun din jucătorii lui” – Ionel Dănciulescu

33 de meciuri în care a marcat 2 goluri a jucat Sergiu Popovici pentru Gaz Metan Mediaș în sezonul trecut

450.000 de euro este cota lui Sergiu Popovici, potrivit transfermarkt.com