Sport

Dinamo își prezintă noii acționari! Ce plan de play-off au “câinii” şi pe ce stadion vor evolua

Dinamo îşi prezintă noii acţionari într-o conferinţă de presă. "Câinii" trebuie să câştige meciul cu Poli Timişoara ca să prindă play-off-ul, obiectivul fiind promovarea.
06.03.2023 | 10:45
Dinamo isi prezinta noii actionari Ce plan de playoff au cainii si pe ce stadion vor evolua
Suporterii lui Dinamo, pe Arcul de Triumf. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a câştigat primele două meciuri ale anului în Liga 2 Casa Pariurilor şi este foarte aproape de play-off. “Câinii” mai trebuie să câştige împotriva celor de la Poli Timişoara pentru a fi siguri că vor prinde un loc în top 6.

Dinamo își prezintă noii acționari! Cine va participa

La echipă este şi un suflu proaspăt în ceea ce priveşte acţionarii. Societatea Red&White 2022 Management are peste 80% din acţiunile clubului, iar noii finanţatori sunt antreprenorul Eugen Voicu și avocatul Andrei Nicolescu.

ADVERTISEMENT

Luni, de la ora 13:00, este programată o conferinţă de presă la stadionul “Arcul de Triumf”, unde vor fi prezentaţi noii acţionari de la Dinamo. Alături de Voicu şi Nicolescu vor fi prezenţi şi Dorin Iacob, Vlad Iacob, administratorul special, și Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar:

„Avem plăcerea de a vă invita pe această cale la conferința de presă organizată de clubul Dinamo București la noul stadion „Arcul de Triumf” din Capitală.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea cu reprezentanții mass-media, susținută de noul management al clubului nostru, a fost programată luni, 6 martie 2023, la ora 13:00, fiind găzduită de sala de evenimente a arenei „Arcul de Triumf”, se arată în comunicatul clubului.

Dinamo vrea să joace meciurile din play-off pe “Arcul de Triumf”

Dinamo a evoluat în acest început de an pe stadionul Arcul de Triumf în meciul cu Unirea Constanţa, scor 6-0. “Câinii” vor juca tot acolo meciul decisiv pentru play-off cu Poli Timişoara, dar speră ca şi în play-off să aibă cale liberă pe arena din nordul Capitalei.

ADVERTISEMENT

Oficialii îşi propun să joace majoritatea meciurilor de pe teren propriu pe “Arcul de Triumf”, însă vor trebui să îşi găsească un alt stadion pentru confruntarea cu CSA Steaua. Administratorii arenei vor să evite actele de violenţă, care au avut loc în toamnă la meciul direct.

Andrei Nicolescu, preşedinte – director general la Dinamo: “Avem multe de realizat într-un termen foarte scurt”

Andrei Nicolescu va fi preşedinte – director general al clubului şi a declarat imediat după ce s-au semnat actele că la Dinamo sunt multe de făcut într-un termen foarte scurt:

ADVERTISEMENT

“Pregătim acest pas de mai multă vreme şi salut decizia DDB şi a domnului Şerdean de a se raporta constructiv la propunerea noastră. Avem multe de realizat într-un termen foarte scurt, dar nu suntem singuri”, a declarat Nicolescu.

ADVERTISEMENT