Fotbal intern

Dinamo îşi “repatriază” atacantul! Luni se va întoarce în Ştefan cel Mare! EXCLUSIV

Autor: Cristi Coste | 04.08.2019 | 16:22
Dinamo îşi
Mihai Neicuţescu (aici alături de Diogo Salomao) se va întoarce la Dinamo)

Dinamo îl va readuce în Ştefan cel Mare pe Mihai Neicuţescu, fotbalist pe care îl împrumutase la Chindia Târgovişte. Neicuţescu a impresionat în primele etape ale noului sezon în tricoul nou-promovatei, pentru care a reuşit să înscrie de două ori, aşa că şefii roş-albilor au decis să îi termine împrumutul la formaţia lui Viorel Moldovan.

Mihai Neicuţescu se întoarce la Dinamo! “Câinii” îi termină împrumutul!

Mihai Neicuţescu a fost împrumutat şi în sezonul trecut la Chindia, fiind unul dintre oamenii de bază ai formaţiei târgoviştene care a reuşit promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc. “Ne-am decis să îl lăsăm în continuare la Chindia, pentru că aici, la noi, era foarte posbil să nu joace. Iar acolo avem garanţia că va evolua meci de meci”, explica team-managerul Ionel Dănciulescu decizia şefilor din Ştefan cel Mare. Numai că, noul start de sezon a adus evoluţii excelente pentru fotbalistul de 20 de ani, inclusiv două goluri marcate în Casa Pariurilor Liga 1, unul în prima etapă, la Mediaş, iar al doilea în runda 4, în faţa campioanei CFR Cluj.

Mihai Neicuţescu (aici alături de Sergiu Hanca) i-a convins pe şefii lui Dinamo
Mihai Neicuţescu (aici alături de Sergiu Hanca) i-a convins pe şefii lui Dinamo

Aşa că şefii au decis să termine de urgenţă împrumutul lui Neicuţescu! Poate va fi căutat. Ne gândim să-l aducem înapoi”, a fost declaraţia lui Dănciulescu la TV Digisport sâmbătă seara, după ce vârful tocmai reuşise să înscrie împotriva CFR-ului. Iar lucrurile chiar se vor întâmpla, şi repede! FANATIK a aflat că în contractul de împrumut al lui Neicuţescu este trecută o clauză prin care fotbalistul se poate întoarce în Ştefan cel Mare în orice moment şi-ar dori roş-albii, evident, dacă această dorinţă corespunde şi cu o perioadă în care se pot face transferuri. Iar acest lucru se va petrece chiar luni. 

Mihai Neicuţescu are 20 de ani şi este un produs al Centrului de Copii şi Juniori din Ştefan cel Mare. A jucat însă mai mult la Chindia până acum, el fiind împrumutat de trei ori la formaţia din Târgovişte! Prima oară în sezonul 2017-2018, apoi în campionatul precedent şi acum doar pentru patru etape în 2019-2020. Are patru meciuri în Liga 1 pentru Chindia, în care a marcat de două ori. Pentru Dinamo are şapte prezenţe bifate în campionat, fără să marcheze vreun gol.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!