Sport

Dinamo își trimite suporterii la FC Barcelona – Atletico Madrid alături de Giani Kiriță!

Proiectul DinamoWin trece la următorul nivel și își trimite membrii la partida FC Barcelona - Atletico Madrid alături de Giani Kiriță, fostul căpitan al „câinilor”.
22.01.2022 | 16:32
Dinamo isi trimite suporterii la FC Barcelona  Atletico Madrid alaturi de Giani Kirita
Proiectul DinamoWin trece la următorul nivel și își trimite membrii la partida FC Barcelona - Atletico Madrid alături de Giani Kiriță, fostul căpitan al „câinilor”
ADVERTISEMENT

DinamoWin este o reațea socială a suporterilor Dinamo București, care a fost lansată în luna noiembrie a anului trecut. Lansarea a fost una fastuoasă, la care a luat parte și FANATIK.

Dinamo își trimite suporterii la FC Barcelona – Atletico Madrid alături de Giani Kiriță

DinamoWin a anunțat lansarea programului de fidelitate Red Dog Win, în cadrul căruia patru membri cotizanți vor primi bilete gratuite la partida FC Barcelona – Atletico Madrid, care va avea loc pe 6 februarie, în etapa a 23-a din LaLiga.

ADVERTISEMENT

Fericiții câștigători vor merge într-o excursie de trei zile, cu toate costurile acoperite, la Barcelona, alături de Giani Kiriță, fostul căpitan al lui Dinamo.

„Ne bucurăm să îți spunem că prietenii de la DinamoWin au patru bilete gratuite la meciul din 6 februarie, între FC Barcelona și Atletico Madrid!

ADVERTISEMENT

Poți câștiga, astfel, o excursie gratuită de trei zile, cu toate cheltuielile acoperite, și intrarea la meci. Iar Giani Kiriță te va însoți la Barcelona, alături de alți patru suporteri norocoși!

În ultimele săptămâni, platforma DinamoWin a fost îmbunătățită, numărul de utilizatori a crescut, la fel și numărul de produse. O veste bună pe care o așteptam! Pentru că asta înseamnă noi resurse financiare care se duc direct la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, DinamoWin a lansat acum programul de fidelitate Red Dog Win, dedicat celor care sunt membri ai platformei.

Prin acest program poți câștiga atât bilete la meciuri ale marilor cluburi din Europa, la meciuri de Champions League, de Campionat Mondial și Campionat European, ale naționalei României, dar și la evenimente organizate special pentru suporteri și legende ale Dinamo”, se arată în mesajul primit de membrii DinamoWin.

ADVERTISEMENT

Cum vor fi desemnați câștigătorii:

  • primii doi utilizatori cu valoarea cea mai mare a Red Dog Index-ului din lista celor înscriși la evenimentul concurs – clasament DinamoWin determinat în funcție de valoarea cumpărăturilor realizate prin platforma DinamoWin și a activității în rețeaua de socializare DinamoWin;
  • alți doi câștigători vor fi desemnați prin tragere la sorți din primii 100 de participanți din lista celor înscriși la evenimentul concurs în funcție de valoarea Red Dog Index-ului.

Tot prin programul Red Dog Win, membrii cotizanți vor putea câștiga bilete la următoarele partide:

12 februarie: Dinamo Legends vs. Suporteri (Brașov);
16 februarie: Inter – Liverpool (UEFA Champions League, Milano).

ADVERTISEMENT
Tags: