DINAMO. Jucătorii lui Andone, fascinaţi de coregrafia de pe Naţional Arena! “A făcut înconjurul lumii”

Adrian Dumitru   
in Dinamo
18/08/2016, 14:28
DINAMO. Jucătorii lui Andone, fascinaţi de coregrafia de pe Naţional Arena! “A făcut înconjurul lumii”

DINAMO. Jucătorii dinamovişti au salutat iniţiativa suporterilor “haitei”, care au afişat un mesaj pro Dinamo la meciul dintre Steaua şi Manchester City.

DINAMO. Dorin Rotariu şi-a lăudat suporterii şi a precizat că oficialii Stelei nu trebuie să interzică bannerele pe stadion la derby din cauza episodului din Liga Campionilor. “Toată lumea a fost surprinsă de coregrafia lui Dinamo. A făcut înconjurul lumii!

Multe nu sînt de spus, e ceva unic. Sîntem mîndri de fanii lui Dinamo, reprezintă cea mai frumoasă galerie din România şi printre cele mai frumoase din Europa. Au făcut lucruri unice! Ne-au depăşit aşteptările de fiecare dată, cel mai frumos lucru e să ai o galerie ca cea a lui Dinamo. Au făcut o coregrafie frumoasă, nu au înjurat pe nimeni”, a declarat Rotariu.

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×