Dinamo. Jucătorul protejat de Ando, pedepsit! “N-am văzut aşa ceva!”

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
02/08/2016, 16:10
Dinamo. Jucătorul protejat de Ando, pedepsit! “N-am văzut aşa ceva!”

DINAMO. Dan Nistor, jucător dorit de Andone la Dinamo şi cu care sursele FANATIK.RO au dezvăluit că şefii “haitei” s-au înţeles, trăieşte clipe de coşmar la Târgu Jiu.

DINAMO. În urmă cu cîteva zile, tehnicianul lui Dinamo, Ioan Andone, îi transmitea un mesaj dur preşedintelui de la Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan. “Narcis Răducan nu trebuia să vorbească aşa despre un jucător care i-a dus pe locul 3 anul trecut. L-a făcut de băcănie. Eu să fi fost în locul fotbalistului, nu era bine pentru Răducan”, a fost reacţia lui Andone la situaţia lui Nistor.

Restanţe de 120.000 euro

DINAMO. Intervenţia antrenorului este de înţeles prin prisma faptului că jucătorul şi-a dat acordul să vină la Dinamo în cazul în care nu semnează cu nici o echipă din străinătate.

“Nistor speră ca miercuri să fie liber de contract, CNSL a amînat de două ori, nejustificat, sentinţa. Are mai multe oferte din străinătate, dar dacă nici un nu se concretizează, merge la Dinamo”, au punctat sursele FANATIK.RO.

DINAMO. Neplătit de şapte luni de zile şi cu restanţe estimate la 120.000 euro, jucătorul le-a propus conducătorilor de la Pandurii să îi vireze 40.000 euro din restanţe şi să fie lăsat să plece la o altă formaţie, însă şefii formaţiei gorjene nu au vrut să audă varianta lui Dan Nistor.

“Acum sînt nevoiţi să îi plătească de trei ori mai mult decît dorea jucătorul”, au precizat, pentru FANATIK.RO, apropiaţii jucătorului.

Antrenament la 13:00! Fără medic!

DINAMO. Tragedia lui Patrick Ekeng pare să nu fi avut urmări în conştientul conducerii de la Pandurii. Pentru că prima decizie pe care a luat-o conducerea în privinţa lui Dan Nistor a fost să îl trimită pe jucător să se antreneze singur, fără medic, la ora 13:00!

“Marţi, jucătorul s-a antrenat pe o căldură infernală, în mijlocul zilei! Fără medic, fără nimic! Acest lucru e incredibil, nu am mai văzut aşa ceva”, au precizat apropiaţii jucătorului.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×