ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cum şi-a montat Baciu jucătorii înaintea meciului cu Dinamo: ”Să nu ne ia valul”

Juventus Bucureşti a învins-o în deplasare pe Dinamo, scor 2-1.
Autor: Filon Stan | 30.03.2018 | 23:19
Cum şi-a montat Baciu jucătorii înaintea meciului cu Dinamo: ”Să nu ne ia valul”

Antrenorul celor de la Juventus Bucureşti, Marius Baciu, a vorbit despre cum a pregătit partida câştigată în faţa lui Dinamo, scor 1-2, dar a spus şi cum şi-a îmbărbătat jucătorii pentru a nu avea emoţii în faţa lui Dinamo! 

ADVERTISEMENT

”Am făcut o primă repriză bună. Dinamo nu a avut ocazii. A doua repriză a fost mai grea. Am primit un gol cum nici la antrenament nu permit aşa ceva. Mă bucur că am câştigat. Le-am spus jucătorilor mei înainte de meci că nu mai joacă numele. Totuşi, ne bucură că am câştigat contra lui Dinamo. Am avut de suferit în multe momente. Mă bucur că Wallace a avut curaj şi a marcat. S-a nimerit să fie acolo şi a fost un gol foarte frumos”, a spus Baciu, imediat după victorie. 

Baciu îşi ţine jucătorii cu picioarele pe pământ. ”Trebuie să fim atenţi să nu ne ia valul”

Baciu vrea ca jucătorii săi să rămână cu picioarele pe pământ, după victoria cu Dinamo. ”Ştiu din experienţa mea de jucător că o astfel de victorie este importantă, dar trebuie să fim atenţi să nu ne ia valul. Juventus este un grup frumos, care vrea să arate că este o echipă şi că nu e ceea ce s-a povestit până acum. Este o echipă frumoasă, cu o şcoală pentru copii pe care îi veţi vedea în următoarea perioadă. Am crezut şi cred că ne putem salva de la retrogradare.Urmează meciul cu Sepsi şi va fi unul foarte greu”, a mai declarat Baciu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!